Προτροπή για παροχή εθελοντικού έργου στη Βιβλιοθήκη "Κοραής"

Από τον Αντιπρόεδρο του Εφ. Συμβουλίου, Ιάκ. Μπριλή, με στόχευση στους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς
Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 10/11/2017 - 14:52
Ηχητικό απόσπασμα: 

Κάλεσμα σε συναδέλφους του εκπαιδευτικούς να προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθειά τους στη Βιβλιοθήκη «Κοραής» απηύθυνε, μέσω του Ράδιο «Α» ο Αντιπρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου, Ιάκωβος Μπριλής, με την ευκαιρία της επαναδραστηριοποίησης τους βιβλιοαυτοκινήτου.

Ακόμα κι αυτό, δηλ. η επιστροφή στην ενεργό δράση του βιβλιοαυτοκινήτου, γίνεται εθελοντικά, αφού για πάνω από 2 χρόνια το καινούργιο αυτοκίνητο που απέκτησε το 2014 η Βιβλιοθήκη παρέμενε ακινητοποιημένο, λόγω συνταξιοδότησης του οδηγού.

Όπως είπε ο κ. Μπριλής, με τη συνδρομή ενός επαγγελματία οδηγού, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του και του ίδιου που τον συνοδεύει στις αποστολές τα βιβλία πάνε κοντά στους πολίτες, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη εξόρμησή τους στα σχολεία των Καρδαμύλων.

«Είναι αναγκαίο σε μια εποχή που μας έχει απορροφήσει το facebook και τα κινητά, να στρέψουμε ξανά τα μάτια μας στα βιβλία και να έρθουμε σε επαφή μ’ αυτόν τον πνευματικό πλούτο», ανέφερε ο κ. Μπριλής, λέγοντας ότι θα καταβληθεί προσπάθεια, εκτός από τα σχολεία να γίνουν επισκέψεις και σε χωριά.

Σχετικά Άρθρα