Χίος, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Πυροσβεστική παντός... υδραργύρου

Παρ, 20/10/2017 - 19:01

Σήμερα στις 12.10 μ. η Πυροσβεστική υπηρεσία μετέβη με 1 όχημα και 4 άνδρες σε σχολική αίθουσα της πόλεως Χίου, η οποία ήδη είχε εκκενωθεί από τους μαθητές από τον υπεύθυνο διδάσκαλο, λόγω θραύσης υδραργυρικού θερμομέτρου.

Η πυροσβεστική έξοδος με επικεφαλής Αξιωματικό λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, περισυνέλεξε ασφαλώς τα υπολείμματα του υδραργυρικού θερμομέτρου σε κατάλληλη συσκευασία, και μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο Δημόσιο Χημείο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στην σχολική αίθουσα πραγματοποιήθηκε αερισμός του χώρου και δόθηκαν λοιπές απαιτούμενες οδηγίες.  Η προαναφερόμενη διαδικασία ολοκληρώθηκε στην 1.48 μ. 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 19:11
Πενθεί η ΕΜΧ

Το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΧ Κ. Καπετάνος δεν βρίσκεται πιά στην ζώη. Το Δ.Σ. της ΕΜΧ εξέδοσε το παρακάτω ψήφισμα: 

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε  με μεγάλη μας  λύπη τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ι. Καπετάνου.

Ο εκλιπών αποτέλεσε άνθρωπος που για πολλά έτη προσέφερε τα μέγιστα στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ως μαστιχοπαραγωγός, αλλά και ως μέλος των Διοικητικών της Συμβουλίων.

Με αφορμή το λυπηρό  γεγονός το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΧ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  •  να εκφράσει  τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος,
  •  να παραστούν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία,
  • να κατατεθεί  χρηματικό ποσό στην κοινωνική δομή μέριμνας και προστασίας «η Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου», αντί στεφάνου στη μνήμη του,
  • να δημοσιευθεί  το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

 

  

 Το ΔΣ της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου