Χίος, Δευτέρα 23 Ιουλίου

"Ραντεβού" στους Ολύμπους δίνει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός

ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 14/04/2018 - 12:43

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιστικό ράλι στο αεροδρόμιο των Ολύμπων την Κυριακή 15 Απριλίου.

Το πρωί του Σαββάτου δεκάδες αγωνιστικά αυτοκίνητα από την Χίο αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, παρουσιαστήκαν στο χιώτικο κοινό .

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 50 με οδηγούς και πληρώματα να είναι έτοιμα να χαρίσουν θέαμα και αδρεναλίνη στο κοινό που θα  σπεύσει στο αεροδρόμιο των Ολύμπων.

Η διοργάνωση του αγώνα ανήκει στο σωματείο Αυτοκινητιστών και Μοτοσικλετιστών Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 23/07/2018 - 20:17
αρχείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 23 Ιουλίου έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Οδηγίες προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.