Χίος, Κυριακή 22 Απριλίου

Στη Χίο αύριο τεχνικό κλιμάκιο της ΕΡΤ για το ψηφιακό σήμα

Παρ, 17/02/2017 - 16:07

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κων/νος Παπαδόπουλος ενημερώνει ότι, μετά από μετά από πρόσκληση του, αύριο θα βρίσκεται στη Χίο κλιμάκιο τεχνικών της ΕΡΤ προκειμένου να αποκαταστήσει τα προβλήματα εκπομπής του ψηφιακού σήματος, από τον αναμεταδότη του Θολοποταμίου.

Η προβληματική λειτουργία του αναμεταδότη, ταλαιπωρεί τους δέκτες του ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κάτοικοι της περιοχής  των Νοτιοχώρων, που λαμβάνουν ψηφιακό σήμα από τον συγκεκριμένο αναμεταδότη, δικαίως διαμαρτύρονται και απαιτούν να δοθεί επιτέλους λύση.

«Συνυπογράφοντας το δίκαιο αίτημα τους, όλο αυτό το διάστημα είχαμε και έχουμε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους υπευθύνους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ, τονίζοντας την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν, την ομαλή εκπομπή του ψηφιακού σήματος», αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 21/04/2018 - 20:51
Βασίλης Κοκκαλιάς

Την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. "Αυτοπροσώπως" με τον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ο Καθηγητής Βασίλης Κοκκαλιάς. Αναφέρεται στα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για τα οποία είναι υπεύθυνος αλλά και την δραστηριότητα του Συλλόγου Χίος - Τάγκο, του οποίου είναι Πρόεδρος.