Χίος, Δευτέρα 25 Ιουνίου

Στην τελική ευθεία η μετακόμιση του ΕΟΠΥΥ στο κτίριο του π.ΙΚΑ

ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΝΑΣ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 01/03/2018 - 15:35

Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος έδειξε να αισθάνεται ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας καθώς σήμερα, παραδόθηκε στο ΕΟΠΥΥ  το «κλειδί» των νέων του χώρων στο πρώην κτίριο του ΙΚΑ.
«Τρεις θητείες διοικήσεων του Εργατικού Κέντρου, πάλεψαν για να  γίνει αυτό», ανέφερε ο κ. Λίνας.

Το χρονοδιάγραμμα επισήμως λέει ότι ξεκινούν οι εργασίες προκείμενου να μπορεί ο ΕΟΠΥΥ  να μετακομίσει στο νέο του χώρο , με προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ενός μήνα.

«Αν δεν το δω δεν θα  το πιστέψω», συμπλήρωσε ο κ Λίνας επισημαίνοντας ότι θα παρακολουθεί και ο ίδιος την πρόοδο των εργασιών.

Επόμενος στόχος η μετακόμιση της Υπηρεσίας Εργασίας στο  κτήριο του πρώην ΙΚΑ, καθώς και η πλήρη στελέχωση του νέο φορέα υγείας με ειδικότητες γιατρών.

«Χαίρομαι γιατί βλέπω ότι έστω και με καθυστέρηση έχουν αρχίσει να έρχονται ιατροί στο κτίριο που αρχίζει πάλι να ζωντανεύει» δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

hreiastikan_10_hronia_gia_na_metakomisei_o_eopyy_sto_p_ika

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 24/06/2018 - 20:31
Συνέντευξη με την Ιωάννα Χήνου

Αν ξέραμε τι φάρμακο είναι η μαστίχα θα την προσέχαμε περισσότερο από τα μάτια μας.

Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από την συνέντευξη, που δίνει την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στον Γιάννη Τζούμα, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, η Καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννα Χήνου.