Χίος, Παρασκευή 20 Απριλίου

Στις 11.00 π.μ. στο Ομήρειο Ημερίδα για την Εθνοφυλακή

Κυρ, 19/11/2017 - 06:34

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΓΕΣ για το «Έτος Εθνοφυλακής και Εφεδρείας», θα πραγματοποιηθεί από την 96 ΑΔΤΕ, Ημερίδα με θέμα «Η προσφορά της Εθνοφυλακής ως δύναμη επαύξησης της μαχητικής ικανότητας του Στρατού.

Ιδιαίτερη σημασία του θεσμού στο σύγχρονο γεωστρατηγικό και κοινωνικό περιβάλλον». Η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή στις 11.00 π.μ. στο Ομήρειο.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/04/2018 - 14:42

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων τμήματος Νότιας Προκυμαίας» του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, θα εκτελέσει διαγραμμίσεις την Τρίτη 24 Απριλίου στις παρακάτω οδούς Κουντουριώτου Ναυάρχου (μεταξύ των οδών Μιχ. Λιβανού και Λεωφόρου Αιγαίου), Σουρή, Πορφύρα και Νικ. Κουβέλα .

Για την ομαλή διεξαγωγή των διαγραμμίσεων, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων τμηματικά στις παραπάνω οδούς.

Μέσω της ανακοίνωσης, ο Δήμος καλεί τους πεζούς και τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.