Το... στοίχημα των Ποδηλατών

Δελτίο Τύπου
Παρ, 17/02/2017 - 16:21

Πριν λίγες μέρες, είχαμε τη χαρά να εγκαινιάσουμε τη νέα ποδηλατική χρονιά και το κόψιμο της πίτας μας μαζί με τους «Φίλους του Πεζού», το «Ποδηλατείν», τον «Σύλλογο Αθλητών Υγείας» (Chios Running), “Τα ποδηλατοπαιδιά» της Κιβωτού του Κόσμου, Τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, τους Προέδρους ΔΗΚΕΧ κ. Γεώργιο Κερμπάτσο, ΔΕΥΑΝΧ κ. Απόστολο Τζιώτη, της Ένωσης Ομογενών Χίου κ. Παντελή Μπουρνιά, ,το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Τέλη Τύμπα και τους Δημοσιογράφους Λήδα Φιλιππάκη και Παντελή Φύκαρη (ο τυχερός της βραδιάς).

Παράλληλα: τους γνωρίσαμε την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, με την οποία ανοίγει ο δρόμος, για μελέτες και κατασκευές δρόμων για οδηγούς ποδηλάτες, πεζούς και δρομείς στον Κάμπο, στην Λέτσαινα, στον Άγιο Λουκά και αναβαθμισμένους-ασφαλέστερους περιφερειακούς-εθνικούς δρόμους γύρω από τα Θυμιανά, την πόλη και τον παραλιακό του αεροδρομίου.

Τα πιο πάνω: υποστηρίχθηκαν από πλειάδα, Σωματείων, Εκπαιδευτικών, Φορέων και Υπηρεσιακών με το γνωστό άνω αποτέλεσμα, που αναμένεται να επικυρώσει ΟΜΟΦΩΝΑ και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι νέοι και νέες ποδηλάτες και ποδηλάτισσες που ήρθαν, ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα μιας νέας χρονιάς με οδική ασφάλεια, τήρηση του Κ.Ο.Κ., σύγχρονες αναβαθμισμένες υποδομές ήπιων μέσων μετακίνησης, όπως: το ποδήλατο, το βάδισμα και το τρέξιμο, που υποστηρίζονται ενεργά από Ευρωπαϊκούς πόρους.

Ένα σημαντικό στοίχημα, που θα πρέπει να κερδίσουν για όλους μας, Δήμος και Περιφέρεια - Περιφέρεια και Δήμος

Σχετικά Άρθρα