Χίος, Κυριακή 25 Μαρτίου

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αξιωματούχους της Καναδικής Πρεσβείας

Πέμ, 08/03/2018 - 15:33
Από την επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη

Με αξιωματούχους της Πρεσβείας του Καναδά στην Αθήνα συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Στ. Κάρμαντζης. Επικεφαλής της Καναδικής αντιπροσωπείας ήταν ο Σύμβουλος Διοίκησης και Πρόξενος κ. Στίβεν Ελ Αζάμπ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο των Ομογενών από τον Καναδά στη Χίο κ. Παντελή Μπουρνιά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για τη θεσμική λειτουργία της Περιφέρειας και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στον τουριστικό και πολιτιστικό τομέα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Ελληνική και ειδικά στη Χιακή ομογένεια στον Καναδά, ένα δυναμικό παράγοντα στην οικονομία και φορέα σύσφιγξης των σχέσεων των δυο χωρών.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 25/03/2018 - 07:02
Νίκος Τάγαρης

Ποιά είναι η καθημερινότητα στην Κιβωτό; Τι αντιμετωπίζουν τα παιδιά και που χρειάζονται βοήθεια; Σ' αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντά στον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" που προβάλλεται την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. ο Δευθυντής της Κιβωτού Αιγαίου Νίκος Τάγαρης.