Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Σύστημα συναγερμού στο 1ο δημοτικό σχολείο Βροντάδου

Μετά την παραβίαση λυόμενου οικίσκου
Παρ, 16/02/2018 - 14:50

Μετά την παραβίαση λυόμενου οικίσκου στο 1ο δημοτικό σχολείο Βροντάδου την περασμένη Τετάρτη και αφού αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχαν προκληθεί, όπως είπε στην “Α” ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Αλέκος Αντωνίου, θα μπει στο σχολείο σύστημα συναγερμού.

Είναι το δεύτερο περιστατικό φέτος, μετά την κλοπή πετρελαίου στο σχολείο της Βολισσού, γεγονός που τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

“Οι εποχές αγριεύουν και σε κάποια σχολεία που είναι πιο απομακρυσμένα, ίσως πρέπει να σκεφτόμαστε και συστήματα ασφαλείας για να προστατέψουμε την σχολική περιουσία”, ανέφερε ο κ. Αντωνίου.

Από την παραβίαση του λύομενου οικίσκου στο 1ο δ.σ. Βροντάδου προκλήθηκαν ζημιές σε δύο πόρτες, έσπασε ένα πάνελ και αφαιρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ηχεία και αναλώσιμα.

Η κλοπή δηλώθηκε στην αστυνομία από το διευθυντή του σχολείου

Σχετικά Άρθρα

Μετά τις 4 μ.μ. σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης
Παρ, 20/07/2018 - 14:56

Αυτή τη φορά βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ και όχι προγραμματισμένη διακοπή σταμάτησε τη λειτουργία των αφαλατώσεων στο Μηλιγγά και στο Θόλος με αποτέλεσμα να μη δίνεται νερό στο δίκτυο. Η ΔΕΥΑΧ ενημερώνει ότι μετά τις 4 μ.μ. σήμερα αναμένεται σταδιακά η αποκατάσταση  της  παροχής των δικτύων.