Χίος, Παρασκευή 27 Απριλίου

Σύστημα συναγερμού στο 1ο δημοτικό σχολείο Βροντάδου

Μετά την παραβίαση λυόμενου οικίσκου
Παρ, 16/02/2018 - 14:50

Μετά την παραβίαση λυόμενου οικίσκου στο 1ο δημοτικό σχολείο Βροντάδου την περασμένη Τετάρτη και αφού αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχαν προκληθεί, όπως είπε στην “Α” ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Αλέκος Αντωνίου, θα μπει στο σχολείο σύστημα συναγερμού.

Είναι το δεύτερο περιστατικό φέτος, μετά την κλοπή πετρελαίου στο σχολείο της Βολισσού, γεγονός που τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

“Οι εποχές αγριεύουν και σε κάποια σχολεία που είναι πιο απομακρυσμένα, ίσως πρέπει να σκεφτόμαστε και συστήματα ασφαλείας για να προστατέψουμε την σχολική περιουσία”, ανέφερε ο κ. Αντωνίου.

Από την παραβίαση του λύομενου οικίσκου στο 1ο δ.σ. Βροντάδου προκλήθηκαν ζημιές σε δύο πόρτες, έσπασε ένα πάνελ και αφαιρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ηχεία και αναλώσιμα.

Η κλοπή δηλώθηκε στην αστυνομία από το διευθυντή του σχολείου

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 26/04/2018 - 20:11
φωτο Σύλλογος Πολυτέκνων

Με μια άκρως συμβολική κίνηση, την ώρα, που με βάση τα στατιστικά στοιχεία και χωρίς να δίνει σημασία καμιά Κυβέρνηση η Ελλάδα γερνάει και ότι γερνάει πεθαίνει, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος κάλεσε στην ομομαστική του εορτή στην Εκκλησία του Αγίου Μάρκου τα παιδιά των πολυτέκων του νησιού μας και από τα προσωπικά του έσοδα χάρισε σε κάθε παιδί από ένα δώρο. Ο Σύγγολος Πολυτέκνων ευχαρίστησε για την χειρονομία.