Χίος, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Τα Χιακά Σωματεία Συν/χων ΝΑΤ για τις συντάξεις χηρείας

Ανακοίνωση
Παρ, 09/02/2018 - 10:30

 Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα που υπογράφεται απο ορισμένες κυρίες, λίγες οπωσδήποτε, που έχουν χάσει τους συζύγους των και εννοούμε συζύγους συναδέλφων ναυτικών και μεταξύ άλλων κατηγορούν τα σωματεία τών συνταξιούχων ναυτικών ότι δεν ενδιαφέρονται για τις συντάξεις των, που διαμορφώνονται σε χαμηλά επιπέδα των ήδη σφαγιασθέντων συντάξεων, ειδικά των ναυτικών, από τον περίφημο νόμο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να τους πούμε ότι χήρες δέν είναι μόνον εκείνες των Πλοιάρχων και Α’ Μηχανικών αλλά όλων των ναυτικών πάσης τάξεως που έχουν... φύγει.

Δεύτερον και κυριότερον θα τους συνιστούσαμε να παρακολουθούν τις κινητοποιήσεις μας και τις συνεντεύξεις που δίνουμε συχνά, στις οποίες μέσα στα αιτήματά μας, απο την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου, είναι ανελλιπώς το ποσοστόν που διαμορφώνεται με τον εν λόγω νόμο και να μην ακούν τους διάφορους συμβουλάτορες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν την προσπάθεια των σωματείων ή ακόμη και να τα διαλύσουν, αφού δεν μπορούν να τα κηδεμονεύσουν.

Τρίτον και τελειώνουμε, θέλουμε να τους πούμε ότι τα σωματεία και οι συγκεντρώσεις που κάνουμε συχνά δεν είναι αντρικόν προνόμοιο, μπορούν λοιπόν να συμμετέχουν και σαν μέλη των διοικήσεων, αλλά και στις συγκεντρώσεις μας που τώρα τελευταία είναι πολύ μικρές σε προσέλευση.

Κυρ, 18/02/2018 - 08:53
"Αυτοπροσώπως" στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, με την Δώρα Φύκια

Την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. "Αυτοπροσώπως" με τον Γιάννη Τζούμα η Δώρα Φύκια. Η Πρόεδρος του Συνδέσμοι Τριτέκνων Χίου αναλύει τα προβλήματα της Πολύτεκνης οικογένειας και μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας, συνειδητά πλήττει τους πολύτεκνους, επειδή σταδιακά θέλει να μειώσει τον πληθυσμό της Ελλάδας εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.