Χίος, Σάββατο 24 Μαρτίου

Τα... μαζεύουν οι Μ.Κ.Ο.;

Απολύει εργαζόμενους η "Πράξις", φεύγει και η NRC καταγγέλλει η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Πέμ, 11/05/2017 - 17:36

Εξελίξεις στο χώρο των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στο νησί προμηνύουν τα όσα καταγγέλθηκαν το πρωί από το Ράδιο "Α" από την Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Χίου, Στέλλα Αμπαζή. Όπως είπε, εκτός από την "Πράξις" η οποία αφήνει χωρίς δουλειά 25 εργαζομένους, που είναι και απλήρωτοι για διάστημα 3 μηνών και στην Νορβηγική Μ.Κ.Ο. NRC υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα για παύση των δραστηριοτήτων της στη Χίο.

"Οι συγκεκριμένες ΜΚΟ έχουν κάνει χρήση όλων των τελευταίων αντεργατικών μέτρων λειτουργώντας σαν ανώνυμες εταιρείες", ανέφερε η κα Αμπαζή και μετά από αυτό είναι βέβαιο ότι η.... επιχείρηση Μ.Κ.Ο. που ήταν η μόνη που "άνθισε" κυρίως τον τελευταίο 1,5 χρόνο περνάει σε περίοδο ύφεσης. Το θέμα είναι ότι και σ'αυτήν την περίπτωση τη "νύφη" πληρώνουν οι εργαζόμενοι που παραμένουν μετέωροι.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 10:43

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου συνήλθε στις 15 Μαρτίου  στα γραφεία του συνδέσμου και συγκροτήθηκε σε σώμαως εξής:

Πρόεδρος: Καλογεράκης Παύλος Εφ Τχης (ΠΖ)

Αντιπρόεδρος: Αγγουλές Αντώνιος Εφ Τχης (ΠΒ)

Γραμματέας: Παπαδόπουλος Ηλίας Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Ταμίας: Μαΐστρος Κωνσταντίνος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)

Έφορος: Βουδούρης Ανέστης Εφ Υπλγός (ΠΒ)

Μέλη: Σταμούλας Αριστοτέλης Εφ Λγός (ΜΧ), Κάρμαντζης Γεώργιος Εφ Υπλγός (ΠΖ), Μωυσάκης Παντελεήμων Εφ Υπλγός (ΠΖ), Φραγκομίχαλος Δημήτριος Εφ Ανθλγός (ΠΖ)