Τιμή σε μια εκπομπή Πατριδογνωσίας

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 16/11/2017 - 06:17

Στις ομορφιές των χωριών της Χίου ταξίδεψε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου, το αφιέρωμα του Φιλοτεχνικού Ομίλου στην εκπομπή «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα» της ΑΛΗΘΕΙΑ TV.

Μέσα σε ένα ωριαίο αφιέρωμα συμπυκνώθηκαν 272 εκπομπές καταγραφής εικόνων, ανθρώπων και συναισθημάτων που ο Γιάννης Τζούμας και οι συντελεστές της εκπομπής μοιράστηκαν με το κοινό.

Συγκίνηση, γέλιο και συναισθήματα θαυμασμού για τους  κρυμμένους  Θησαυρούς  των χωριών μας, κυριάρχησαν στο κοινό που καταχειροκρότησε τους συντελεστές της εκπομπής , όχι μόνο για την ξεχωριστή αποτύπωση της Χίου, αλλά κυρίως για ότι κληροδοτεί αυτή η καταγραφή στις επόμενες γενιές.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γιάννη Τζούμα, με την πρόεδρο του Φιλοτεχνικού Μαρία Βασιλακάκη – Ντούλου να τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά στα 100 χρόνια του ΦΟΧ που τιμάται μια τηλεοπτική εκπομπή. Τη πλακέτα παρέδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Χίου –Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπερεφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Γεωργιάδης, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Τζιώτηςο Κοσμήτορας του πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Καρκαζής και πλήθος Πρόεδροι από τα χωριά που έχει καταγράψει ο τηλεοπτικός φακός της ΑΛΗΘΕΙΑ TV.

 

 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑΣ Η «ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Σχετικά Άρθρα