Τώρα πείτε τους εσείς τι θέλετε… να καθαρίσουν

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 02/09/2014 - 13:36

Τους  έχετε δει παντού, τους  έχει δείξει η τηλεόραση, ταξίδεψαν στο διαδίκτυο, έγιναν θέμα… πως το λένε, αλλά εκείνοι έκαναν απλά αυτό που έλεγε η ψυχή τους. Είδαν τα προβλήματα δίπλα τους και είπαν να κουνήσουν το χέρι τους, δίνοντας το δικό τους μήνυμα. Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί όλα είναι πιο εύκολα...

Μα θα πει κανείς τα παιδιά του Κωτσόβολου, με τα κόκκινα καπελάκια και πολλά του Μαρινόπουλου που ήταν δίπλα τους έχασαν τόσες Κυριακές; Εμείς λέμε ότι τις κέρδισαν. Κέρδισαν το χαμόγελο απ’ τα παιδιά του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ όταν τα βοήθησαν να “γυαλίσει” το Σχολείο τους, τη χαρά όσων έριχναν το υστέρημα τους για το “Χαμόγελο του παιδιού”, τις χαρούμενες φωνές των παιδιών όταν έβλεπαν αγνώριστη την παιδική τους χαρά, την πλατιά αγκαλιά των παιδιών της “Κιβωτού” όταν έκαναν το χωριό του Αίπους από ζούγκλα προσβάσιμο, τα λαμπερά μάτια των μαθητών όταν ανασυνθέτοντας δεκάδες υπολογιστές για… πέταμα, τους παρέδιδαν στα Σχολεία τους 23 καινούργιους.

Ε, τώρα συνεχίζουν αλλά θέλουν κι’ εμάς μαζί τους. Αν θέλετε να μοιραστούμε τη χαρά τους, ελάτε να γίνομε  κι’ εμείς εθελοντές αλλά… αρχικά θέλουν κάτι απλούστερο, να τους πούμε  που… να καθαρίσουν. Δώστε τους την ιδέα σας.

Είσαστε να κάνομε αγνώριστη την παιδική χαρά της γειτονιάς μας, θέλετε να ασβεστώσουμε ένα χωριό, να βάψουμε ένα χώρο, να χαρίσουμε ένα υπολογιστή στο πιο μικρό παιδί του πιο ακριτικού χωριού;

Ο κατάλογος μπορεί να είναι ατέλειωτος, βοηθήστε να τον φτιάξουν και μετά ψηφίστε πριν… καθαρίσουν. Η σχετική διαδικασία προχωρά ήδη στο διαδίκτυο.

Συμμετέχετε.

Σχετικά Άρθρα