Χίος, Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Του άνοιξαν το Φαρμακείο

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 08/11/2017 - 15:56

Έκπληκτος σήμερα το πρωί ο φαρμακοποιός Γιώργος Καλλέργης άνοιξε το Φαρμακείο του αλλά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κλειδί καθώς η πόρτα ήταν… ανοικτή.

“Κάνω καθημερινά την ίδια κίνηση”, μας είπε, “αλλά σήμερα είδα ότι η πόρτα από την πάροδο, μιας και το Φαρμακείο είναι στην οδό Βενιζέλου, είχε παραβιαστεί. Μπήκα μέσα αλλά ούτε το ταμείο είχαν πειράξει, ούτε έλειπε κάποιο φάρμακο και κυρίως ναρκωτικό. Υποθέτω”, συμπλήρωσε, “ότι ανοίγοντας την πόρτα είδαν το μεταλλικό κουτί του συναγερμού και δεν προχώρησαν για να μην το ενεργοποιήσουν. Τέλος καλό όλα καλά κατέληξε”, αν και φαίνεται να τον προβληματίζουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, που όμως κοστίζουν.

 

ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/01/2018 - 19:07
Αιμοδοσία του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Το καλύτερο παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς έδωσε  στους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολειού.

Παρουσία των παιδιών τους οι γονείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου δημιουργώντας την δική τους τράπεζα αίματος, που αποτελούσε και έναν βασικό στόχο του Συλλόγου, σύμφωνα με την πρόεδρο  του Στέλλα Πουλάκη.

Η πρωτοβουλία αυτή μας βοήθησε στο να αναφερθούμε εκτενώς κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε στον εθελοντισμό έτσι ώστε να μάθουν   τα παιδιά  την σπουδαιότητα του  να δίνεις χωρίς να περιμένεις ανταπόκριση, ανέφερε η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χίου  Λίνα Τέττερη.

Κάθε τράπεζα αίματος που δημιουργείται μας χαροποιεί, ανέφερε η αιματολόγος του Νοσοκομείου Χίου  Ηλέκτρα Δημητρακοπούλου.

 Στην αιμοδοσία λίγο πριν της λήξη της είχαν συγκεντρωθεί 24 φιάλες αίματος.