Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Τραυματισμός από πλακάκια… πατινάζ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 11/01/2018 - 16:02
Τραυματισμός σε πλακάκια... πατινάζ

Με διάστρεμμα στο πόδι έφυγε με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο συμπολίτισσα μας στις 10.30 π.μ. στην οδό Αργέντη, όταν εξαιτίας πλακακιού… μπάνιου, που υπήρχε σε ένα πεζοδρόμιο, γλίστρησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως κατήγγειλαν καταστηματάρχες, οι τραυματισμοί στο σημείο αυτοί είναι συχνοί, χωρίς η ιδιοκτήτρια του καταστήματος να ευαισθητοποιείται. Σε ερώτηση μας στην ίδια, μας είπε ότι δεν κατάλαβε το επεισόδιο, που έγινε μπροστά στο μαγαζί της, κάτι που αναστάτωσε πάντως όλη την οδό Αργέντη, μαζί με την έλευση του ασθενοφόρου και ότι το πλακάκι είναι ασορτί με το εσωτερικό του καταστήματος, όπου το πλακάκι είναι το…ίδιο!

Ως γνωστόν πάντως δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, δεν επιβάλλεται ένας ενιαίος τύπος πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα οι πλάκες που τοποθετούνται σ’ αυτά να είναι στην κυριολεξία δειγματολόγιο, κάτι που εκτός από την χείριστη αισθητική, που δίνει στην Πόλη, καθίσταται σε περίπτωση βροχής επικίνδυνο και το απλό βάδισμα.

gynaika_traymatistike_logo._plakakion_sto_pezodromio

Πλακάκι... χειρουργείου στο πεζοδρόμιο
Ολη η οδός Αργέντη αναστατώθηκε

Σχετικά Άρθρα

Με χρησιδάνειο για 20 χρόνια και στόχο την κατασκευή έργων για γήπεδο ποδοσφαίρου, στίβου κ.α.
Παρ, 20/07/2018 - 13:12

Την παραχώρηση με χρησιδάνειο για 20 χρόνια του γηπέδου Εφήβου στο Δήμο Χίου, προκειμένου αυτός με τη σειρά του να εκπονήσει μελέτη και να διεκδικήσει χρηματοδότηση, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, για να μετατραπεί ένα γήπεδο - χωράφι σήμερα, σε γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο στίβου και να κατασκευαστούν επίσης δύο μικρότερα γήπεδα για την κάλυψη αναγκών άλλων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ), γνωστοποίησαν σήμερα σε δηλώσεις τους ο Δήμαρχος, Μανώλης Βουρνούς και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα, που αν προχωρήσει και στα επόμενα στάδια υλοποίησης θα απαντήσει σε υπαρκτές ανάγκες στον χώρο του αθλητισμού, τόσο στην περιφέρεια όσο και στην πόλη.