Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Τραυματισμός από πλακάκια… πατινάζ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 11/01/2018 - 16:02
Τραυματισμός σε πλακάκια... πατινάζ

Με διάστρεμμα στο πόδι έφυγε με ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο συμπολίτισσα μας στις 10.30 π.μ. στην οδό Αργέντη, όταν εξαιτίας πλακακιού… μπάνιου, που υπήρχε σε ένα πεζοδρόμιο, γλίστρησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως κατήγγειλαν καταστηματάρχες, οι τραυματισμοί στο σημείο αυτοί είναι συχνοί, χωρίς η ιδιοκτήτρια του καταστήματος να ευαισθητοποιείται. Σε ερώτηση μας στην ίδια, μας είπε ότι δεν κατάλαβε το επεισόδιο, που έγινε μπροστά στο μαγαζί της, κάτι που αναστάτωσε πάντως όλη την οδό Αργέντη, μαζί με την έλευση του ασθενοφόρου και ότι το πλακάκι είναι ασορτί με το εσωτερικό του καταστήματος, όπου το πλακάκι είναι το…ίδιο!

Ως γνωστόν πάντως δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, δεν επιβάλλεται ένας ενιαίος τύπος πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα οι πλάκες που τοποθετούνται σ’ αυτά να είναι στην κυριολεξία δειγματολόγιο, κάτι που εκτός από την χείριστη αισθητική, που δίνει στην Πόλη, καθίσταται σε περίπτωση βροχής επικίνδυνο και το απλό βάδισμα.

gynaika_traymatistike_logo._plakakion_sto_pezodromio

Πλακάκι... χειρουργείου στο πεζοδρόμιο
Ολη η οδός Αργέντη αναστατώθηκε

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 20:28
Πίτα των Κεραμούσων

Με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κεράμου και μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, συνεύρεσης αλλά και αγάπης για το χωριό τους, έκοψαν την Κυριακή την πίτα τους οι Κεραμούσοι του νησιού μας.

Πίτα των Κεραμούσων