Ξεκινά το έργο στο τέλος της Απλωταριάς

Πέμ, 20/04/2017 - 15:16

Για το συγκεκριμένο έργο έχει χυθεί πολύ μελάνι,  αφού η πλακόστρωση και η ολισθηρότητα που παρατηρείται στο τέλος της Απλωταριάς, ειδικά όταν βρέχει ή έχει υγρασία, έχει προκαλέσει αρκετά τροχαία ατυχήματα στην περιοχή, όπως έχουν καταγγείλει σε ρεπορτάζ της "Α" καταστηματάρχες της περιοχής. Σήμερα ο Δήμος Χίου έρχεται να γνωστοποιήσει ότι ξεκινούν από αύριο οι εργασίες επαναφοράς του... δρόμου, με τη διατήρηση των πεζοδρομίκων, στα πλαίσια  του έργου «Ανακατασκευή τμήματος οδού μεταξύ των οδών Φιλίππου Αργέντη, Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στην οδό Απλωταριάς από την συμβολή της με την οδό Φιλίππου Αργέντη έως την συμβολή της με τις οδούς Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα.

Όπως επισημαίνεται για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα οδών από την Παρασκευή 21/4/2017 έως την Παρασκευή 5/5/2017:

στην οδό Φιλίππου Αργέντη από την συμβολή της με την οδό Σκυλίτση μέχρι τη συμβολή της με την οδό Απλωταριάς

στην οδό Απλωταριάς από την συμβολή της με την οδό Φιλίππου Αργέντη μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα.

 

Επίσης για τα βαρέα οχήματα δεν θα είναι εφικτή η διέλευση τους από τις οδούς Κοραή και Φιλλίπου Αργέντη που καταλήγουν στην οδό Απλωταριάς, ενώ τα επιβατικά οχήματα, που σταθμεύουν επί της οδού Σκυλίτση (κεντρική είσοδος της Μητρόπολης) θα πρέπει να απομακρυνθούν για όλες τις μέρες κατασκευής του έργου, για να διευθετηθεί η κυκλοφορία των επιβατικών αυτοκινήτων από την συγκεκριμένη οδό προς την Καλαμπόκα και μερικώς για την Στεφάνου Τσουρή.

Από το Δήμο γίνεται έκκληση τα σταθμευμένα μηχανάκια και οχήματα στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Απλωταριάς και στις συμβολές της με τις  οδούς Φιλίππου Αργέντη, Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα να απομακρυνθούν, ώστε να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα οι εργασίες, ενώ επισημαίνεται σε πεζούς και οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

«Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων», καταλήγει το δελτίο Τύπου του Δήμου.

 

Σχετικά Άρθρα