Χίος, Σάββατο 26 Μαΐου

Η νέα τάση θέλει τα φρύδια σαν... φτερά

Παρ, 07/07/2017 - 03:00

Όλα ξεκίνησαν όταν η Stella Sironen δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της όπου είχε χωρίσει το κάθε φρύδι της στη μέση με κόλλα

Η μόδα στη γυναικεία ομορφιά συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται και δημιουργεί τάσεις, άλλοτε αποδεκτές και άλλοτε αμφιλεγόμενες. Από τα τατουάζ φακίδες, το μισό ξυρισμένο κεφάλι και άλλες παρόμοιες πρωτότυπες και ενίοτε γελοίες τάσεις, το νέο trend θέλει φρύδια που μοιάζουν με φτερά.    

Όλα ξεκίνησαν όταν η Stella Sironen δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της όπου είχε χωρίσει το κάθε φρύδι της στη μέση με κόλλα, ώστε να μοιάζει με φτερό, προσθέτοντας μαζί το hashtag #featherbrow. 

Βέβαια η ίδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα αλλά και πρόθεση για όλο αυτό που ακολούθησε. «Εγκαινιάζω μια νέα τάση στην ομορφιά όσον αφορά στα φρύδια. Σας παρακαλώ κάντε το κι εσείς και κυκλοφορήστε έτσι κάθε μέρα και μην ξεχάσετε να με κάνετε tag», είχε γράψει στην ανάρτησή της.   

Η makeup artist από τη Φινλανδία, προς έκπληξή της, διαπίστωσε όμως πως αυτό που ξεκίνησε από την ίδια σαν αστείο έφτασε να γίνει σε λίγες μέρες το νέο trend στα φρύδια, με δεκάδες κοπέλες να μιμούνται το παράδειγμά της. «Σημείωση προς τον εαυτό μου: Όταν κάνεις μια πλάκα για το ότι ξεκινάς ένα αστείο trend στα φρύδια και ο κόσμος το παίρνει στα σοβαρά..», σχολίασε σε νέο της ποστ, διευκρινίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει πλάκα.      

Όπως και να έχει, η ιδέα της είχε μεγάλη απήχηση και έκτοτε ολοένα και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν φωτογραφίες τους όπου έχουν «φιλοτεχνήσει» τα φρύδια τους με τον ίδιο τρόπο, ενώ γνωστά περιοδικά μόδας και διάφορες beauty bloggers φροντίζουν να διαδώσουν το νέο trend.

Πηγή:protothema

Σχετικά άρθρα