ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2005

ΘΕΜΑΤΑ:
» Κεντρική Σελίδα
» Πολιτική
» Οικονομία
» Πολιτισμός
» Αθλητισμός
» Τοπ. Αυτοδιοίκηση
» Ρεπορτάζ
» Απόψεις
» Συνεντεύξεις
» Με μια ματιά
 
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ:
» Αληθινά
» Καθημερινά
» Της Hμέρας
» Πολιτικά Παρασκήνια
» Το Ζούμπερο
» Είτε βραδυάζει είτε φέγγει
» Το CD της εβδομάδας
» Τεχνολογία και πράξη
» Ληξιαρχείο

ΑΡΧΕΙΟ:
» Αρχείο Εκδόσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
» Η εφημερίδα μας
» Συνδρομές
» Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ


 
ΑΛΗΘΕΙΑ/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:


28/11/2005
Ξανά στο σπίτι του ο ΝΟΧ;

Όλο και πιο κοντά στο σπίτι του βρίσκεται ο ΝΟΧ. Κι όταν λέμε στο σπίτι του εννοούμε στις εγκαταστάσεις του, στο εστιατόριο, στην πισίνα του, εκεί που ξεκίνησε να χτυπά η καρδιά κι εκεί που παραμένει η ψυχή του.
» Περισσότερα...
 

28/11/2005
Nίκησε εύκολα με καλή εμφάνιση ο Παγχιακός

Aποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ στο πρώτο δεκάλεπτο και με σκαμπανεβάσματα στο υπόλοιπο διάστημα ο Παγχιακός επικράτησε με 67 – 50 των Kυρίαρχων και σημείωσε την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα της A2 Eθνικής Kατηγορίας. Tο παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού ο Παγχιακός ήταν φανερά ανώτερος του αντιπάλου του και μόνο από τα πολλά λάθη του (14) επέτρεπε στους Kυρίαρχους να είναι σχετικά κοντά στο σκορ εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο.
» Περισσότερα...
 

28/11/2005
11 - 6 NIKHΣE TH ΓΛYΦAΔA

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΝΟΧ απέναντι στη Γλυφάδα το Σάββατο στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Η χιώτικη ομάδα ξεκίνησε δυναμικά, πήρε το προβάδισμα και εδραιώνοντας τη διαφορά και διατηρώντας τη, κατάφερε όχι μόνο να μην απειληθεί ούτε λεπτό, από μια Γλυφάδα που σαφώς ήταν υποδεέστερη, αλλά και να δοκιμάσει παιχνίδια τακτικής ακόμη κι όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
» Περισσότερα...
 

28/11/2005
Όλο και πιο ψηλά

Το ‘πε και το κανε ο χιώτης πρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης. Την προηγούμενη εβδομάδα στον Γύρο της Πόλης είχε τερματίσει τέταρτος και μας είχε πει: «συνεχίζω».
» Περισσότερα...
 

28/11/2005
Τρεις στην Εθνική

Φαίνεται ότι το 3 είναι ο τυχερός αριθμός για τον Όμιλο. Έτσι μετά το τρία στα τρία με τη νίκη επί της Γλυφάδας είχαμε κι άλλο τριπλό. Το τριπλό κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή Σάντρο Καμπάνια προς τους Νίκο Ντούλο, Γιάννη Φουντούλη και Στέλιο Μιμίδη για το δεύτερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας. Το δεύτερο καμπ, εν όψει των φετινών της υποχρεώσεων, πραγματοποιείται σήμερα και αύριο Τρίτη στο κολυμβητήριο του Ζαππείου για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
» Περισσότερα...
 
 
ΚΑΙΡΟΣ:
13-17
3
 
ΡΑΔΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΑΙΓΑΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΧΙΟ-ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
 
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ 74 - ΧΙΟΣ
ΤΗΛ - FAX: 22710 - 25678, EMAIL: news@alithia.gr

Σχεδιασμός & Φιλοξενία: Chiosnet