Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Το Εργατικό Κέντρο τίμησε την διεθνή ημέρα της γυναίκας

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/03/2018 - 20:33
Εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου

Την γυναίκα τίμησε το εργατικό κέντρο Χίου διοργανώνοντας το απόγευμα της Πέμπτης εκδήλωση για την 8η Μάρτη.

Στον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας, μάνας, εργαζόμενης, αδελφής , αναφέρθηκε τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας, όσο και το μέλος του Δ.Σ Λία Αξιώτη.

Η κ. Αξιώτη έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της γυναίκας ανά τους αιώνες και στα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και προσπάθειες.

Στις γυναίκες που βρέθηκαν στο χώρο του Εργατικού Κέντρου , προσφέρθηκαν δώρώα από τα mastiha shop, και άλλα καταστήματα της Χίου, καθώς και ένα τριαντάφυλλο.

Στο τέλος προβλήθηκε  ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στους αγώνες για την ισότητα των δυο φύλων κυρίως στους χώρους εργασίας.

timoyme_tin_pagkosmia_mera_tis_gynaikas

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/07/2018 - 15:43
Α. Μιχαηλίδης

Επισήμως το αρνήθηκε βέβαια, αλλά δεν είναι βέβαια αν το έχει δουλέψει παρασκηνιακά με την θετική έννοια του όρου.

Αναφερόμαστε σε δήλωση του Βουλευτή του Σύριζα Ανδρέα Mιχαηλίδη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV,  όπου αφού χαρακτηρίζει θετική την σύσκεψη με τον Γραμματέα του ΥΕΝ, για την αξιοποίηση του λιμένα Μεστών, ως κεντρικού Λιμένα της Χίου, πρότεινε σήμερα και τον φορέα της μελέτης.

Νομίζουμε είπε, ότι τον έχουμε στα… πόδια μας και είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συνεπώς μπορεί να χρηματοδοτηθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα και εξετάζοντας επιστημονικά όλες τις παραμέτρους να μας δείξει αν ο Λιμένας Μεστών μπορεί να σταθεί ως κεντρικός του νησιού και για όλες τις δραστηριότητες.