Χίος, Δευτέρα 25 Ιουνίου

Γέμισε από... Καναδούς ο Χανδρής

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/03/2018 - 20:42
Ενημέρωση απ' την Πρεσβεία του Καναδά

Περισσότερα από 150 άτομα, στην πλειοψηφία τους Καναδοί υπήκοοι, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Χανδρής» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ομογενών Χίου, με καλεσμένη αντιπροσωπία από την Καναδική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

«Είναι η πρώτη φορά που έρχονται εκπρόσωποι  από την πρεσβεία του Καναδά, στην Χίο, ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Παντελής Μπουρνιάς.

Στην ομιλία που ακολούθησε παρουσιάστηκαν χρήσιμες οδηγίες για όσους Καναδούς υπηκόους  που χρήζουν γραφειοκρατικών διαδικασιών, ενώ παράλληλα μπορούσε κάθε ενδιαφερόμενος Έλληνας να ρωτήσει για όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψει ή και να εργαστεί εκεί.

ekprosopoi_tis_kanadikis_presveias_sti_hio

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 25/06/2018 - 15:52
Σταμάτης Κλουμάσης

 Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου σε συνεργασία με τους ψυχολόγους Μαριάννα Κριμιζή και Ελεονώρα Φουσφούκα, μέλη του Συλλόγου Ψυχολόγων Χίου, οργανώνουν ομάδα βραχύχρονης παρέμβασης που στόχο έχει την υποστήριξη των φροντιστών των ωφελουμένων του Σωματείου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Σταμάτης Κλουμάσης, η ομάδα απευθύνεται σε άτομα του στενού συγγενικού ή φιλικού κύκλου των ωφελουμένων του Σωματείου, που έχουν το ρόλο φροντιστή. Η οικογένεια αποτελεί το πιο σημαντικό υποστηρικτικό - θεραπευτικό δίκτυο για κάθε άτομο, διευκρίνησε, συνεπώς η φροντίδα των αναγκών της είναι πρωτίστης σημασίας για την υγεία όλων των μελών της, ανεξαιρέτως.

Γι΄αυτόν το λόγο προσκαλούμε όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να παρευρεθούν την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στο χώρο του Σωματείου Ατόμων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Χίου, στις εργατικές κατοικίες της Ευρετής για μία γνωριμία, σύσταση και δέσμευση των ενδιαφερομένων στο κύκλο των συναντήσεων μας. Η παρουσία, ξεκαθάρισε ο Σταμάτης Κλουμάσης είναι απαραίτητη και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

 

Συντονίστριες της ομάδας θα είναι:

 

Ελεονώρα Φουσφούκα, Ψυχολόγος, Ομαδική αναλύτρια

 

Μαριάννα Κριμιζή, Ψυχολόγος, Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6973532792