Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Έκτακτη Γ.Σ. δημοτικών υπαλλήλων για την αξιολόγηση

Δευ, 02/10/2017 - 12:42

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Ομήρειο, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Δήμους Χίου, στα πλαίσια  της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία καθορίζει την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 ως ημέρα δράσης ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου, «στη Συνέλευση θα παρευρεθούν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για την «απεργοσπαστική ντροπολογία Γεροβασίλη», η οποία με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία συνδέει το όνομά της με την δημιουργία του πρώτου απεργοσπαστικού μηχανισμού στην ιστορία της Δημόσιας Διοίκησης.»
Ο Σύλλογος προτρέπει επίσης τα μέλη του να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi