Χίος, Κυριακή 24 Ιουνίου

Έκτακτη Γ.Σ. δημοτικών υπαλλήλων για την αξιολόγηση

Δευ, 02/10/2017 - 12:42

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Ομήρειο, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Δήμους Χίου, στα πλαίσια  της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία καθορίζει την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 ως ημέρα δράσης ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου, «στη Συνέλευση θα παρευρεθούν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για την «απεργοσπαστική ντροπολογία Γεροβασίλη», η οποία με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία συνδέει το όνομά της με την δημιουργία του πρώτου απεργοσπαστικού μηχανισμού στην ιστορία της Δημόσιας Διοίκησης.»
Ο Σύλλογος προτρέπει επίσης τα μέλη του να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 24/06/2018 - 07:43
Δυο - δυό... οι Δήμαρχοι

Οπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου με δελτίο τύπου, πραγματοποιήθηκε  χθες εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και το μεταφορικό ισοδύναμο. Ο κ. Βουρνούς τόνισε την ιδιαιτερότητα των νησιών σε χρονική και χωρική ασυνέχεια, που αποτελούν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δρουν σε αυτά. Επιπρόσθετα, παρουσίασε το μεγάλο έργο του αεροδρομίου το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έπειτα από την προχθεσινή υπογραφή του μνημονίου συμφωνίας μεταξύ ΥΠΟΜΕΔΙ, Δήμου Χίου και Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Ακόμα, αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της αύξησης των φόρων ιδιοκτησίας, την ναυτιλία, τον τουρισμό καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.