Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Εκπτώσεις μέχρι και 50%

Με χειμερινό ωράριο από χθες η αγορά
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 01/11/2017 - 14:57

Προσδοκώντας στην προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος καταστηματάρχες της Χίου με το «καλημέρα» της ενδιάμεσης, 15νθημερης εκπτωτικής περιόδου, προσφέρουν ακόμη και 50% έκπτωση  σε προϊόντα τους, με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βικτωρία Αμπαζή, να επισημαίνει ότι προς το παρόν οι περισσότεροι κάνουν έρευνα αγοράς.

Το γεγονός πάντως ότι οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν περισσότερο χειμώνα θεωρεί ότι θα βοηθήσει στο να υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον λόγω εποχής.

 

Κλειστά την Κυριακή

Αναφορικά με τη δυνατότητα που παρέχει ο νόμος τα καταστήματα να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, η κα Αμπαζή θύμισε ότι πάγια θέση του συλλόγου είναι τα μαγαζιά να είναι κλειστά τις Κυριακές, με εξαίρεση τις δύο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και εκείνη πριν την Κυριακή του Πάσχα.

Και χειμερινό ωράριο

 

Από χθες ξεκίνησε και το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, που κατά την προτροπή του Εμπορικού Συλλόγου διαμορφώνεται τα δύο απογεύματα (Τρίτη και Παρασκευή) 5.30 – 8.30 μ.μ. και τα πρωινά σε 8.30 με 2.15, όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά το απόγευμα, και όταν είναι ανοιχτά το μεσημέρι κλείνουν στις 2 μ.μ.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 15ΝΘΗΜΕΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/07/2018 - 17:50
Ευχαριστούμε για τη... μελέτη

 

Κανένα πρόβλημα δεν έχει με την μεταφορά των δραστηριοτήτων του λιμανιού από τα Χίο στα Μεστά ο Δήμαρχος Χίου, πλην όμως αυτό πρέπει να το δείξει μια μελέτη, την οποία πρέπει να πληρώσει το υπουργείο.

Ετσι απαντά ο Μανώλης Βουρνούς στην… τρίπλα Τεμπονέρα να προσεγγίζουν τον λιμένα Μεστών όλα τα δρομολόγια πλοίων.

Εμείς είπε ο Δήμαρχος ζητήσαμε απλά ένα τουλάχιστον δρομολόγιο την εβδομάδα να προσεγγίζει τα Μεστά, αντ’ αυτού ο Γραμματέας του ΥΕΝ έκανε την επέκταση που ξέρετε. Ας μας το αποδείξει με μια μελέτη.