Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Εκπτώσεις μέχρι και 50%

Με χειμερινό ωράριο από χθες η αγορά
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 01/11/2017 - 14:57

Προσδοκώντας στην προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος καταστηματάρχες της Χίου με το «καλημέρα» της ενδιάμεσης, 15νθημερης εκπτωτικής περιόδου, προσφέρουν ακόμη και 50% έκπτωση  σε προϊόντα τους, με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βικτωρία Αμπαζή, να επισημαίνει ότι προς το παρόν οι περισσότεροι κάνουν έρευνα αγοράς.

Το γεγονός πάντως ότι οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν περισσότερο χειμώνα θεωρεί ότι θα βοηθήσει στο να υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον λόγω εποχής.

 

Κλειστά την Κυριακή

Αναφορικά με τη δυνατότητα που παρέχει ο νόμος τα καταστήματα να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, η κα Αμπαζή θύμισε ότι πάγια θέση του συλλόγου είναι τα μαγαζιά να είναι κλειστά τις Κυριακές, με εξαίρεση τις δύο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και εκείνη πριν την Κυριακή του Πάσχα.

Και χειμερινό ωράριο

 

Από χθες ξεκίνησε και το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, που κατά την προτροπή του Εμπορικού Συλλόγου διαμορφώνεται τα δύο απογεύματα (Τρίτη και Παρασκευή) 5.30 – 8.30 μ.μ. και τα πρωινά σε 8.30 με 2.15, όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά το απόγευμα, και όταν είναι ανοιχτά το μεσημέρι κλείνουν στις 2 μ.μ.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 15ΝΘΗΜΕΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

Αύριο στη Χίο εκπρόσωποι της Πόλης Σάνκτ Ινγκμπερτ
Τρί, 16/01/2018 - 18:37
Κάδοι βιοαποβλήτων

Γερμανική βΟι επαφές του Δημάρχου Μ. Βουρνού στο εξωτερικό έχουν τα αποτελέσματα τους, αφού ως γνωστόν παρακολούθησε την λειτουργία δομών Γερμανικών Δήμων μέσω της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης. Ετσι αύριο επισκέπτονται το νησί μας εκπρόσωποι του Δήμου του Σανκτ Ινγκμπερτ, με πληθυσμό όπως περίπου και η Χίος, οι οποίοι αφού επισκεφθούν διάφορους χώρους ΧΥΤΑ, χώρους μεταφόρτωσης απορριμμάτων, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή απόβλητα από ποτοποιϊες, από το εργοστάσιο χυμών από σφαγεία κ.λ.π. καταλήγουν ή σε δικές τους αποχετεύσεις ή διοχετεύονται στον βιολογικό καθαρισμό, μέθοδοι που στην Γερμανία έχουν καταργηθεί εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια!

Ταυτόχρονα με τους ίδιους θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας για διαχείριση απορριμμάτων για έργα οδοποιϊας και άλλα.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με αυτό την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί ένα ανάλογο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που έχουν επεξεργαστεί από κοινού το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με το Γερμανικό Πανεπιστήμιο IZES.

diaheirisi_vioapovliton_kai_me_germaniki._kateythynsi