Χίος, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Ενας… συνδυασμός στο Επιμελητήριο με πνεύμα ενότητας

Πέμ, 28/12/2017 - 19:11
Ενας… συνδυασμός στο Επιμελητήριο με πνεύμα ενότητας

Πνεύμα ενότητας χαρακτήρισε την πρώτη συνεδρίαση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, που συγκροτήθηκε σε σώμα, με μοναδικό μελανό σημείο της ασθένεια της μητέρας, του απερχόμενου Προέδρου, κάτι που ματαίωσε την συμμετοχή του Γ. Γεωργούλη στην εν λόγω συνεδρίαση.

Στην αρχή ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους Συμβούλους και ευχήθηκε καλή δουλειά για το καλό του συνόλου. Από σήμερα είπε, δεν υπάρχουν δύο συνδυασμοί, εγώ έτσι θα δουλέψω, ενωτικά με πνεύμα σύμπνοιας, με δεδομένη και την δυσκολία των εποχών.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του Ζαχαρία Μαϊστράλη, που αντικατέστησε στον χαιρετισμό τον απουσιάζοντα πρώην Προέδρου.

Στις εκλογές που ακολούθησαν εξελέγησαν οι: A’ Αντιπρόεδρος Κώστας Βεζέρης  με 18 θετικές ψήφους και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Γενικός Γραμματέας Μανώλης Χαβιάρας με 19 ψήφους και 2 λευκά.

Οικονομικός Επόπτης Γιώργης Μαμαλής με 19 θετικές ψήφους και 2 λευκά.

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων Αναστασία Λιβανού με 21 θετικές ψήφους και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Μιχάλης Μονιούκας με 13 ψήφους έναντι του Δημήτρη Κιτριλάκη που έλαβε 8 ψήφους.

Πρόεδρος φυσικά εξελέγη με καθολική ψηφοφορία ο Παντελής Λεγάτος και εκ του Νόμου Β’ Αντιπρόεδρος ορίζεται ο επικεφαλής του μειοψηφούντος συνδυασμού ήτοι ο Γιώργης Γεωργούλης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 22/01/2018 - 15:44
Ξηλώνουν λάμπες, που φωτίζουν ιδιωτικούς χώρους

Ένα από τα καλά της έρευνας, που έγινε σε όλο το νησί για τα φωτιστικά σώματα είναι ότι προέκυψε πως πολλά απ’ αυτά φώτιζαν ιδιωτικούς χώρους, χωράφια, αυλές κ.λ.π.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής, πρόκειται για 360 περιπτώσεις δημοτών, που φώτιζαν ιδιωτικούς χώρους με χρήματα των υπολοίπων. Συνολικά όλοι αυτοί μας στοίχιζαν 20.000 ευρώ το χρόνο περίπου, μας είπε. Τώρα με εντολή του Δήμου στη ΔΕΗ τα φωτιστικά σώματα ξηλώνονται.

xilonontai_360_lampes_me_kerdos_gia_to_dimo_20_000_eyro_etisios

Ξηλώνουν λάμπες, που φωτίζουν ιδιωτικούς χώρους