Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Το Επιμελητήριο… μιλάει με τα μέλη του

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/01/2018 - 15:29
Αναστασία Λιβανού

Πράξη στο νέο πνεύμα που θέλει να περάσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποτελεί η πρωτοβουλία «Μιλάμε» που ξεδιπλώνεται αρχικά από τον τομέα των κατασκευών.

Είναι αυτός, που πλήττεται περισσότερο, μας είπε η Αναστασία Λιβανού, μέλος της Διοίκησης και υπεύθυνη της νέας αρμοδιότητας Συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων.

Ξεκινάμε από μας, διευκρίνησε, το Επιμελητήριο είναι δικό μας πρέπει να ανοίξει και εμείς όλοι να ανοίξουμε τα στόματα μας, όχι μόνο για να γκρινιάξουμε, αν πούμε τον πόνο μας, θα το κάνουμε και αυτό, αλλά για να βρούμε λύσεις και αυτές δεν υπάρχουν σίγουρα όταν δεν τις ψάχνεις. Ξεκινάμε στις 24 Ιανουαρίου και ξεκινάμε από τον κόσμο της οικοδομής. Θα ανταμώσουμε όλοι μαζί και τόσο απλό μα και τόσο δύσκολο… θα μιλήσουμε.

Η Αναστασία Λιβανού εκφράζοντας ένα νέο πνεύμα εξωστρέφειας είναι σίγουρη τόσο για τις δυσκολίες όσο και για την επιτυχία του εγχειρήματος.

proti_kladiki_synantisi_me_tomea_kataskeyon

Μιλάμε στο Επιμελητήριο

Σχετικά Άρθρα

Αύριο στη Χίο εκπρόσωποι της Πόλης Σάνκτ Ινγκμπερτ
Τρί, 16/01/2018 - 18:37
Κάδοι βιοαποβλήτων

Γερμανική βΟι επαφές του Δημάρχου Μ. Βουρνού στο εξωτερικό έχουν τα αποτελέσματα τους, αφού ως γνωστόν παρακολούθησε την λειτουργία δομών Γερμανικών Δήμων μέσω της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης. Ετσι αύριο επισκέπτονται το νησί μας εκπρόσωποι του Δήμου του Σανκτ Ινγκμπερτ, με πληθυσμό όπως περίπου και η Χίος, οι οποίοι αφού επισκεφθούν διάφορους χώρους ΧΥΤΑ, χώρους μεταφόρτωσης απορριμμάτων, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή απόβλητα από ποτοποιϊες, από το εργοστάσιο χυμών από σφαγεία κ.λ.π. καταλήγουν ή σε δικές τους αποχετεύσεις ή διοχετεύονται στον βιολογικό καθαρισμό, μέθοδοι που στην Γερμανία έχουν καταργηθεί εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια!

Ταυτόχρονα με τους ίδιους θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας για διαχείριση απορριμμάτων για έργα οδοποιϊας και άλλα.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με αυτό την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί ένα ανάλογο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που έχουν επεξεργαστεί από κοινού το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με Γερμανικό Πανεπιστήμιο.

diaheirisi_vioapovliton_kai_me_germaniki._kateythynsi