Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Το Επιμελητήριο… μιλάει με τα μέλη του

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/01/2018 - 15:29
Αναστασία Λιβανού

Πράξη στο νέο πνεύμα που θέλει να περάσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποτελεί η πρωτοβουλία «Μιλάμε» που ξεδιπλώνεται αρχικά από τον τομέα των κατασκευών.

Είναι αυτός, που πλήττεται περισσότερο, μας είπε η Αναστασία Λιβανού, μέλος της Διοίκησης και υπεύθυνη της νέας αρμοδιότητας Συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων.

Ξεκινάμε από μας, διευκρίνησε, το Επιμελητήριο είναι δικό μας πρέπει να ανοίξει και εμείς όλοι να ανοίξουμε τα στόματα μας, όχι μόνο για να γκρινιάξουμε, αν πούμε τον πόνο μας, θα το κάνουμε και αυτό, αλλά για να βρούμε λύσεις και αυτές δεν υπάρχουν σίγουρα όταν δεν τις ψάχνεις. Ξεκινάμε στις 24 Ιανουαρίου και ξεκινάμε από τον κόσμο της οικοδομής. Θα ανταμώσουμε όλοι μαζί και τόσο απλό μα και τόσο δύσκολο… θα μιλήσουμε.

Η Αναστασία Λιβανού εκφράζοντας ένα νέο πνεύμα εξωστρέφειας είναι σίγουρη τόσο για τις δυσκολίες όσο και για την επιτυχία του εγχειρήματος.

proti_kladiki_synantisi_me_tomea_kataskeyon

Μιλάμε στο Επιμελητήριο

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/07/2018 - 17:50
Ευχαριστούμε για τη... μελέτη

 

Κανένα πρόβλημα δεν έχει με την μεταφορά των δραστηριοτήτων του λιμανιού από τα Χίο στα Μεστά ο Δήμαρχος Χίου, πλην όμως αυτό πρέπει να το δείξει μια μελέτη, την οποία πρέπει να πληρώσει το υπουργείο.

Ετσι απαντά ο Μανώλης Βουρνούς στην… τρίπλα Τεμπονέρα να προσεγγίζουν τον λιμένα Μεστών όλα τα δρομολόγια πλοίων.

Εμείς είπε ο Δήμαρχος ζητήσαμε απλά ένα τουλάχιστον δρομολόγιο την εβδομάδα να προσεγγίζει τα Μεστά, αντ’ αυτού ο Γραμματέας του ΥΕΝ έκανε την επέκταση που ξέρετε. Ας μας το αποδείξει με μια μελέτη.

dimarhos_hioy_gia_axiopoiisi_limena_meston