Χίος, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

To Financial Planning στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της INTERAMERICAN για την εξειδίκευση των συνεργατών της

Πέμ, 02/11/2017 - 17:37

Ο σύγχρονος συμβουλευτικός ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ασφάλιση, όπως προσδιορίζεται από την INTERAMERICAN στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της προσεχούς πενταετίας, φέρνει το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της Εταιρείας στο διεθνές προσκήνιο του Financial Planning. Συνολικά, περισσότεροι από 140 συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία μιας ιδιαίτερης εμπειρίας στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική εκδήλωση χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής της Ευρώπης. Οι συνεργάτες της INTERAMERICAN θα συμμετάσχουν στο “Festival of Financial Planning”, που οργανώνεται από το Personal Finance Society, θεσμικό φορέα των χρηματοοικονομικών συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Birmingham από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου. Η εταιρεία είναι η μοναδική από την ελληνική ασφαλιστική αγορά που θα συμμετάσχει στην πολυεπίπεδη εκδήλωση, την οποία θα συνθέσουν 78 ομιλίες, 5 διαφορετικά σημεία εκπαιδευτικών δράσεων, 120 εκθέτες και 3.000 περίπου επαγγελματίες Financial Planners.

 

Η ανάδειξη των επαγγελματικών χαρακτηριστικών του ασφαλιστικού συνεργάτη από την  INTERAMERICAN, με βάση τις ανάγκες συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνδέεται με το σχέδιο “Genesis” της εταιρείας για την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων και φέτος έχει, ήδη, ενσωματώσει περισσότερους από 310 πιστοποιημένους νέους συνεργάτες. Στρατηγικά, η INTERAMERICAN με το σχέδιο αυτό αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικότητας του δικτύου της σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.

 

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία διαμορφώνει το κατάλληλο, σταθερό περιβάλλον για την επαγγελματική εξέλιξη και αναβάθμιση των συνεργατών της, την εξειδίκευσή τους για την καλύτερη προσέγγιση και διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών και την υποστήριξη νέου τρόπου εργασίας, μέσω και της αξιοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού της INTERAMERICAN, της εστίασης στην εμπειρία του πελάτη για την κάλυψη αναγκών του, οι οποίες βελτιώνουν συνολικά την ποιότητα ζωής.

 

Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι η πρωτοβουλία για τη διασφάλιση των συνεργατών με τη δημιουργία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους ίδιους, στη λογική του ΤΕΑ των εργαζομένων της INTERAMERICAN, που λειτουργεί ήδη με επιτυχία. «Βασικός εταιρικός στόχος είναι να επιτευχθούν κατά την προσεχή πενταετία ρυθμοί ανάπτυξης υψηλότεροι από την ασφαλιστική αγορά και το Δίκτυο Agency θα έχει καθοριστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση» τονίζει ο Τάσος Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing της INTERAMERICAN.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/02/2018 - 17:29
Φωτο αρχείου

Προγράμματα ενίσχυσης Δήμων ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Οπως επισημαίνεται σχετικά ως προς το πρώτο πρόγραμμα ("Μηχανήματα Έργου") ο Δήμος Χίου αναμένεται να χρηματοδοτηθεί με περίπου 300.000 ευρώ, ενώ οι Δήμοι Ψαρών και Οινουσσών με περίπου 100.000 ευρώ έκαστος.

Ως προς το δεύτερο πρόγραμμα ("Συντήρηση σχολικών κτιρίων") ο Δήμος Χίου αναμένεται να λάβει χρηματοδότηση περίπου 275.000 ευρώ, ενώ οι Δήμοι Ψαρών και Οινουσσών από 5.000 ευρώ έκαστος.