Χίος, Τρίτη 17 Ιουλίου

"INTERAMERICAN MEDIKIDS": εστίαση στην ασφάλιση υγείας των παιδιών

Τετ, 03/01/2018 - 15:58

Ένα νέο, ατομικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας διαθέτει, με την είσοδο του νέου έτους, η INTERAMERICAN, που απευθύνεται σε όλους τους γονείς ως μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας της υγείας του παιδιού. Πρόκειται για το “INTERAMERICAN MEDIKIDS”, που είναι προσαρμοσμένο στις ασφαλιστικές ανάγκες της παιδικής ηλικίας. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα καλύπτει κατά 100% τα έξοδα νοσηλείας και των επειγόντων περιστατικών, σε κάθε συμβεβλημένο ή μη νοσοκομείο ή κλινική, ενώ μπορεί να αποτελέσει και βάση προσέγγισης των συνολικότερων αναγκών ασφάλισης υγείας της οικογένειας.

 

Συγκεκριμένα, το “INTERAMERICAN KIDS” παρέχει με ανώτατο όριο τις 500.000 ευρώ απόλυτο βαθμό κάλυψης των δαπανών νοσηλείας, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ, σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα, δαπανών χειρουργείου χωρίς νοσηλεία, καθώς επίσης και εξόδων επείγοντος περιστατικού που δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ καλύπτονται και τα έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας. Εκτός Ελλάδος, το πρόγραμμα καλύπτει έξοδα νοσηλείας και χειρουργείου κατά 80%. Το “MEDIKIDS” συμπληρώνεται από παροχή ημερήσιου επιδόματος για απλή νοσηλεία ή χειρουργική επέμβαση εφ' όσον δεν απαιτηθεί αποζημίωση από τον ασφαλισμένο και ακόμη, από έναν ειδικά διαμορφωμένο προληπτικό έλεγχο (check up) υγείας του παιδιού. Επίσης, συνοδεύεται από τις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας της εταιρείας, για διακομιδή και συμβουλευτική υποστήριξη (Γραμμή Υγείας 1010).

 

Το “INTERAMERICAN MEDIKIDS” είναι πρόγραμμα ετησίως ανανεούμενο, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο (39,50 ευρώ μηνιαίως). Η διάθεσή του γίνεται από τα δίκτυα διαμεσολαβούντων της εταιρείας -εταιρικό δίκτυο agency και δίκτυο συνεργαζομένων brokers- και στην έκδοση συμβολαίου και τη διαχείριση των αποζημιώσεων ακολουθούνται οι αυτοματοποιημένες-τυποποιημένες διαδικασίες των πρωτοποριακών ψηφιακών συστημάτων “Genius” και “i-Care” της INTERAMERICAN, με ξεκάθαρους όρους και απλά βήματα, που διασφαλίζουν την ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

“Με το νέο πρόγραμμα πραγματοποιούμε ένα βήμα αποτελεσματικής ασφαλιστικής αντιμετώπισης των αναγκών υγείας των παιδιών, που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες απαιτήσεις φροντίδας. Γι' αυτό τον λόγο έχουμε διαμορφώσει μια επικαιροποιημένη, ολιστική προσέγγιση, σε όλες τις βαθμίδες περίθαλψης. Προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύουμε συνεχώς σε υποδομές και συνεργασίες και επιζητούμε συνεχώς τη βέλτιστη σχέση κόστους - ποιότητας υπηρεσιών” τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN.

 

Βελτιώσεις και στα προγράμματα MEDISYSTEM

 

Με γνώμονα τη μείωση του κόστους για τους ασφαλισμένους της, από τον Δεκέμβριο του 2017 η INTERAMERICAN προχώρησε και σε αναθεώρηση του ποσού συμμετοχής τους στα προγράμματα νοσηλείας MEDISYSTEM, με μείωση (πρόγραμμα Smart & Fit) και μηδενισμό (Active και Smart & Active), ενώ μείωσε τη συμμετοχή και στα προγράμματα MEDIHOSPITAL (Super και Smart & Active). Η μείωση και ο μηδενισμός της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα έξοδα αφορούν στη χρήση συγκεκριμένων νοσηλευτηρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τρί, 17/07/2018 - 15:30
αρχείο

Η Aalborg Boilers (Alfa Laval) σε συνεργασία με τo “Maria Tsakos TCM Academy” πραγματοποιεί για τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού σειρά μαθημάτων διάρκειας δύο ημερών, στις 26 και 27 Ιουλίου 2018, που παρέχουν πλήρη εξοικείωση στοc(Alfa Laval).

Στην διάρκεια των δυο αυτών ημερών θα αναλυθούν οι πρόσφατες αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί από την Aalborg Boilers (Alfa Laval) στα λειτουργικά μέρη των λεβήτων όπως επίσης και στις παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνει υπόψη ο χειριστής προκειμένου να επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Θα πραγματοποιηθεί λεπτομερής ανάλυση στο σύστημα αυτοματισμού των λεβήτων, πως αυτό επηρεάστηκε από τις πρόσφατες αλλαγές στον σχεδιασμό των λειτουργικών μερών των λεβήτων, όπως επίσης  και της φιλοσοφίας που πρέπει να έχει ο χειριστής πλέον κατά την διάρκεια των απότομων αλλαγών φορτίων.

Στη δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθεί ανάλυση και περιγραφή πραγματικών περιστατικών σε πλοία, ποιοί τρόποι αποκατάστασης ακολουθήθηκαν και ποιοι ήταν οι ενδεδειγμένοι από τον κατασκευαστή

Η σειρά αυτή των μαθημάτων είναι σε πλήρη εναρμόνιση με την διδακτέα ύλη που παρέχεται στις εγκαταστάσεις της Aalborg (Alfa Laval) στην Αθήνα και η πιστοποίηση που θα παραδοθεί στους συμμετέχοντες θα έχει την ίδια ισχύ.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του “Maria Tsakos TCM Academy”, οδός Μιχαήλ Λιβανού 51, Χίος.

Η είσοδος είναι δυνατή μόνον κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Για πληροφορίες, καλέστε στο 22710-29600.