Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

"INTERAMERICAN MEDIKIDS": εστίαση στην ασφάλιση υγείας των παιδιών

Τετ, 03/01/2018 - 15:58

Ένα νέο, ατομικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας διαθέτει, με την είσοδο του νέου έτους, η INTERAMERICAN, που απευθύνεται σε όλους τους γονείς ως μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας της υγείας του παιδιού. Πρόκειται για το “INTERAMERICAN MEDIKIDS”, που είναι προσαρμοσμένο στις ασφαλιστικές ανάγκες της παιδικής ηλικίας. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα καλύπτει κατά 100% τα έξοδα νοσηλείας και των επειγόντων περιστατικών, σε κάθε συμβεβλημένο ή μη νοσοκομείο ή κλινική, ενώ μπορεί να αποτελέσει και βάση προσέγγισης των συνολικότερων αναγκών ασφάλισης υγείας της οικογένειας.

 

Συγκεκριμένα, το “INTERAMERICAN KIDS” παρέχει με ανώτατο όριο τις 500.000 ευρώ απόλυτο βαθμό κάλυψης των δαπανών νοσηλείας, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ, σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα, δαπανών χειρουργείου χωρίς νοσηλεία, καθώς επίσης και εξόδων επείγοντος περιστατικού που δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ καλύπτονται και τα έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας. Εκτός Ελλάδος, το πρόγραμμα καλύπτει έξοδα νοσηλείας και χειρουργείου κατά 80%. Το “MEDIKIDS” συμπληρώνεται από παροχή ημερήσιου επιδόματος για απλή νοσηλεία ή χειρουργική επέμβαση εφ' όσον δεν απαιτηθεί αποζημίωση από τον ασφαλισμένο και ακόμη, από έναν ειδικά διαμορφωμένο προληπτικό έλεγχο (check up) υγείας του παιδιού. Επίσης, συνοδεύεται από τις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας της εταιρείας, για διακομιδή και συμβουλευτική υποστήριξη (Γραμμή Υγείας 1010).

 

Το “INTERAMERICAN MEDIKIDS” είναι πρόγραμμα ετησίως ανανεούμενο, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο (39,50 ευρώ μηνιαίως). Η διάθεσή του γίνεται από τα δίκτυα διαμεσολαβούντων της εταιρείας -εταιρικό δίκτυο agency και δίκτυο συνεργαζομένων brokers- και στην έκδοση συμβολαίου και τη διαχείριση των αποζημιώσεων ακολουθούνται οι αυτοματοποιημένες-τυποποιημένες διαδικασίες των πρωτοποριακών ψηφιακών συστημάτων “Genius” και “i-Care” της INTERAMERICAN, με ξεκάθαρους όρους και απλά βήματα, που διασφαλίζουν την ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

“Με το νέο πρόγραμμα πραγματοποιούμε ένα βήμα αποτελεσματικής ασφαλιστικής αντιμετώπισης των αναγκών υγείας των παιδιών, που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες απαιτήσεις φροντίδας. Γι' αυτό τον λόγο έχουμε διαμορφώσει μια επικαιροποιημένη, ολιστική προσέγγιση, σε όλες τις βαθμίδες περίθαλψης. Προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύουμε συνεχώς σε υποδομές και συνεργασίες και επιζητούμε συνεχώς τη βέλτιστη σχέση κόστους - ποιότητας υπηρεσιών” τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN.

 

Βελτιώσεις και στα προγράμματα MEDISYSTEM

 

Με γνώμονα τη μείωση του κόστους για τους ασφαλισμένους της, από τον Δεκέμβριο του 2017 η INTERAMERICAN προχώρησε και σε αναθεώρηση του ποσού συμμετοχής τους στα προγράμματα νοσηλείας MEDISYSTEM, με μείωση (πρόγραμμα Smart & Fit) και μηδενισμό (Active και Smart & Active), ενώ μείωσε τη συμμετοχή και στα προγράμματα MEDIHOSPITAL (Super και Smart & Active). Η μείωση και ο μηδενισμός της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα έξοδα αφορούν στη χρήση συγκεκριμένων νοσηλευτηρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Αύριο στη Χίο εκπρόσωποι της Πόλης Σάνκτ Ινγκμπερτ
Τρί, 16/01/2018 - 18:37
Κάδοι βιοαποβλήτων

Γερμανική βΟι επαφές του Δημάρχου Μ. Βουρνού στο εξωτερικό έχουν τα αποτελέσματα τους, αφού ως γνωστόν παρακολούθησε την λειτουργία δομών Γερμανικών Δήμων μέσω της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης. Ετσι αύριο επισκέπτονται το νησί μας εκπρόσωποι του Δήμου του Σανκτ Ινγκμπερτ, με πληθυσμό όπως περίπου και η Χίος, οι οποίοι αφού επισκεφθούν διάφορους χώρους ΧΥΤΑ, χώρους μεταφόρτωσης απορριμμάτων, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή απόβλητα από ποτοποιϊες, από το εργοστάσιο χυμών από σφαγεία κ.λ.π. καταλήγουν ή σε δικές τους αποχετεύσεις ή διοχετεύονται στον βιολογικό καθαρισμό, μέθοδοι που στην Γερμανία έχουν καταργηθεί εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια!

Ταυτόχρονα με τους ίδιους θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας για διαχείριση απορριμμάτων για έργα οδοποιϊας και άλλα.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με αυτό την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί ένα ανάλογο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που έχουν επεξεργαστεί από κοινού το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με το Γερμανικό Πανεπιστήμιο IZES.

diaheirisi_vioapovliton_kai_me_germaniki._kateythynsi