Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

Με τους αντιπροσώπους της SKY Express ο Δήμαρχος Χίου

Παρ, 16/03/2018 - 14:23

Με τους αντιπροσώπους της SKY Express συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς. Αμφότεροι παρουσίασαν το όραμα και την πρόθεσή τους να συμβάλουν στην ανάπτυξη του Τουρισμού.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές και δυνατότητες διασύνδεσης με περισσότερες περιοχές με ιδιαίτερη έμφαση την εξυπηρέτηση της ομογένειας.

"Η δημιουργία της Χίου ως Τουριστικός προορισμός θα μπορέσει να δώσει νέο έναυσμα όχι μόνο στην τοπική, αλλά και στην εθνική οικονομία και ανάπτυξη", αναφέρει με ανάρτησή του στο fb στο λογαριασμό του ο Δήμος Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 25/05/2018 - 17:15
 Στιγμιότυπο από παράδοση υπολογιστών σε εκπρόσωπο δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας Αττικής.

 

Με αίσθημα ευθύνης για την υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών, σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση της μακροβιότερης χρήσης ηλεκτρονικών προϊόντων και τον περιορισμό των ηλεκτρονικών απορριμάτων, η INTERAMERICAN έχει διαθέσει σε δεύτερη χρήση από το 2016 έως σήμερα συνολικά 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εταιρεία αξιοποιεί την παρακαταθήκη υπολογιστών που αντικαθιστά και μετά από αναβάθμισή τους, τους προωθεί σε εκπαιδευτικές μονάδες και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί από την INTERAMERICAN σε νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, επαγγελματικά γυμνάσια και λύκεια 12 υπολογιστές κατά το 2016, 14 κατά το 2017 και 7 κατά το πρώτο τετράμηνο του 2018, για εκπαιδευτική χρήση και λειτουργικές ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρίθηκε πρόσφατα σε αίτημα του Ειδικού Σχολείου για τον Αυτισμό, που εδρεύει στον Πειραιά, χορηγώντας την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, tablet και εκτυπωτή, υλικών εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, μουσικοθεραπείας και ψυχοκινητικής, καθώς και βιβλίων για την υποστήριξη της σχολικής βιβλιοθήκης. Η χορηγία αντίκρισε τη συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμό της INTERAMERICAN στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν λίγους μήνες.