Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Το νέο Mastihashop στο Κατάρ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 13/02/2018 - 10:50

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό, από κάθε άποψη, το νέο κατάστημα Mastihashop στο Κατάρ. Το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ντόχα του Κατάρ στις αρχές του Δεκέμβρη. Πρόκειται για το 6ο κατάστημα Mastihashop στην περιοχή, μετά από τα 4 στη Σαουδική Αραβία (Τζέντα, Μέκκα, Τάιφ) και το 1 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι).

Συνολικά αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει 14 καταστήματα. Εφτά στο εξωτερικό, έξι στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 13:05
Τούρκοι τουρίστες

Το αδιαχώρητο το πρωί του Σαββάτου 17/2/18 στο Τελωνείο Χίου καθώς με δόσεις έφταναν με τα πλοία της γραμμής Τσεσμέ - Χίου, οι πάνω από 1000 τουρίστες, που επέλεξαν το νησί μας για το τριήμερο των Απόκρεω. Η εξυπηρέτηση ήταν καλή και η ροή στο Τελωνείο φυσιολογική ώστε μετά τον σχετικό έλεγχο οι επισκέπτες μας αναχωρούσαν με λεωφορεία, κυρίως για προορισμούς των νοτιοχώρων.

Αρκετοί πάντως τουρκικής υπηκοότητας επισκέπτες χρησιμοποίησαν ιδιωτικά ενοικιαζόμενα οχήματα, ενώ χαρακτηριστικό σχεδόν όλων ήταν ότι κρατούσαν βαλίτσες, συνεπώς επ’ ουδενί δεν ήταν τουρίστες της μιας μέρας.

Άλλο χαρακτηριστικό των ημερών, το νοτισμένο με υγρό χαλί που πατούν οι τουρίστες που μπαίνουν στο νησί μας για την προστασία από τον αφθώδη πυτερό, που πλήττει τα κοπάδια της γείτονος χώρας.

Τούρκοι τουρίστεςΑπολυμαντικό χαλί