Χίος, Κυριακή 22 Ιουλίου

ΝΗΡΕΥΣ: Βραβείο ανώτερης γεύσης 2018 για τσιπούρα και λαυράκι

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τετ, 11/07/2018 - 15:40

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) διακρίθηκαν η τσιπούρα και το λαβράκι της ΝΗΡΕΥΣ στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

Με τη διάκριση αυτή συμπληρώνεται η γκάμα των προϊόντων της ΝΗΡΕΥΣ τα οποία είναι βραβευμένα για την ανώτερη γεύση τους.

Το "iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης" είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα 'τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/07/2018 - 21:43
"Αυτοπροσώπως" με τον Σωκράτη Συριώδη

Τι γίνονται τα απορρίμματα μας και πως από αυτά παράγονται... χρήματα; Στο ερώτημα αυτό και άλλα πολλά απαντά την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, στον Γιάννη Τζούμα και στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωκράτης Συριώδης, υπεύθυνος του φορέα διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Χίου.