Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Ο κόσμος βάζει πετρέλαιο με το σταγονόμετρο ενώ τις Πολυκατοικίες τις… ξεχάσαμε

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 17/10/2017 - 16:07
Ηλίας Σαββάκης Πρόεδρος ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων

«Ευτυχώς το πετρέλαιο δεν ξεπέρασε το 1 ευρώ, όπως υπολογίζαμε, μείναμε στα 0,99 αλλά προσέξτε με μειωμένο ΦΠΑ, αν έρθει η αύξηση από την 1η του Γενάρη μιλάμε για +7%»

Ετσι σχολίασε ο Πρόεδρος ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων στο νησί μας Ηλίας Σαββάκης, την έναρξη διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Λόγω καιρού ο κόσμος δεν άρχισε να προμηθεύεται πετρέλαιο αλλά σύμφωνα τον κ. Σαββάκη, το κάθε σπίτι έχει κάνει τον προγραμματισμό του και δεν μπορεί να ξεφύγει.

Αλλωστε θα συμπληρώναμε το πετρέλαιο (0,99 το λίτρο, θυμίζει τα μαγαζιά που τα πουλάνε όλα να λήγουν στο… 99) κοστίζει στον έλληνα χρυσάφι, λόγω της φορολογίας αν δούμε τις διεθνείς τιμές του.

Οσον αφορά τις Πολυκατοικίες, ο Ηλίας Σαββάκης ήταν κατηγορηματικός.

Πολυκατοικίες; Τι είναι αυτό, το ξεχάσαμε, όσες έχουν κεντρικό σύστημα θέρμανσης δεν βάζει καμιά.

 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ

Σχετικά Άρθρα

Αύριο στη Χίο εκπρόσωποι της Πόλης Σάνκτ Ινγκμπερτ
Τρί, 16/01/2018 - 18:37
Κάδοι βιοαποβλήτων

Γερμανική βΟι επαφές του Δημάρχου Μ. Βουρνού στο εξωτερικό έχουν τα αποτελέσματα τους, αφού ως γνωστόν παρακολούθησε την λειτουργία δομών Γερμανικών Δήμων μέσω της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης. Ετσι αύριο επισκέπτονται το νησί μας εκπρόσωποι του Δήμου του Σανκτ Ινγκμπερτ, με πληθυσμό όπως περίπου και η Χίος, οι οποίοι αφού επισκεφθούν διάφορους χώρους ΧΥΤΑ, χώρους μεταφόρτωσης απορριμμάτων, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαχείρισης βιοαποβλήτων.

Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή απόβλητα από ποτοποιϊες, από το εργοστάσιο χυμών από σφαγεία κ.λ.π. καταλήγουν ή σε δικές τους αποχετεύσεις ή διοχετεύονται στον βιολογικό καθαρισμό, μέθοδοι που στην Γερμανία έχουν καταργηθεί εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια!

Ταυτόχρονα με τους ίδιους θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας για διαχείριση απορριμμάτων για έργα οδοποιϊας και άλλα.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με αυτό την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί ένα ανάλογο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που έχουν επεξεργαστεί από κοινού το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με το Γερμανικό Πανεπιστήμιο IZES.

diaheirisi_vioapovliton_kai_me_germaniki._kateythynsi