Ροή Ειδήσεων:
  • 10:00 ΕΛΕΟΣ. Εδώ και μία εβδομάδα έχει ξεβραστεί ένα νεκρό Δελφίνι στην παραλία της REV OIL. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς φιλοτιμήθηκε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα η παραλία αυτή να έχει αποκλειστεί εκ των πραγμάτων για τους λουόμενους και η βρώμα και δυσωδία να φτάνει μέχρι τα σπίτια όσων κατοικούν, στην περιοχή, πέριξ του Φυλακίου της Αγίας Ελένης.
  • 08:59 Ο Σύλλογος «ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ» οργανώνει συνάντηση μελών και φίλων με καφέ-παγωτό, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΩΡΑ 6.30 μ.μ. στην καφετέρια «ΗΩΣ», στη Δασκαλόπετρα Βροντάδου. Επίσης μαζί με το πρακτορείο ταξιδίων SUNRISE οργανώνει 4ήμερη εκδρομή από 4-7 Σεπτεμβρίου προς ΤΣΕΣΜΕ-ΑΛΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ-ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟ. Δηλώσεις έως 25/8/17 στο πρακτορείο SUNRISE TOURS, τηλ. 22710 41390-91.
  • 05:55 Το Σάββατο και την Κυριακή στη Χίο αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-3 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-32οC.
  • 01:50 Ο Στρατής Φεργαδιώτης εκλέχθηκε αναπληρωματικός μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Χίου έλαβε 42 ψήφους. Εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι τρεις πρόεδροι των νησιωτικών ΕΠΣ που ήταν υποψήφιοι της παράταξης του νέου πρόεδρου Βαγγέλη Γραμμένου. Ο Νίκος Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου) έλαβε 49 ψήφους, ο Παναγιώτης Διακοφώτης (πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και ο Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου) έλαβαν από 48 ψήφους. Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ο Νίκος Βακάλης.
  • 20:32 Συνέχεια πολιτιστικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΥ στον Άγιο Γεώργιο Συκούση, με ανακυκλώσιμα υλικά και κατασκευές από τον εικαστικό Μπάμπη Κοιλιάρη.
  • 20:28 Τήν Κυριακή 20ήν Αὐγούστου ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν κ. Μᾶρκος θά τελέσει τήν Ἀκολουθίαν τοῦ Ὄρθρου καί στή συνέχεια τήν Θεία Λειτουργία στό Ἱερό Προσκύνημα Ἁγίας Μαρκέλλης Βολισσοῦ Χίου.
  • 20:24 Σε 60 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν 14 τουρκικά αεροσκάφη την Παρασκευή, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών. Τα τουρκικά αεροσκάφη - 12 F-16 τα οποία πετούσαν σε πέντε σχηματισμούς και δύο CN-235 - προέβησαν επίσης σε οκτώ παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Έξι από τα 12 τουρκικά F-16 ήταν οπλισμένα. Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
  • 20:16 Η Ιερά Μονή Παναγίας Πλακιδιωτίσσης Καλλιμασιάς, εορτάζει με λαμπρότητα την εορτή των Εννεαμέρων της Παναγίας κατά το ακόλουθα πρόγραμμα ιερών ακολουθιών: ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7 Μ.Μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας,ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7 Π.Μ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία. Τράπεζα αγάπης για όλους τους προσκυνητές
  • 20:14 Οπως ενημερώνει το γραφείο τύπου του Δήμου Χίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες «Καθαρισμού Χειμάρρων Δ.Ε. Χίου, Δ.Ε. Καμποχώρων και Δ.Ε. Αγίου Μηνά 2017». Συγκεκριμένα, στη Δ.Ε. Χίου, στη Δ.Κ Θυμιανών και στην Τ.Κ Νεοχωρίου καθώς και στις Τ.Κ Βερβεράτου, Ζυφιά, Δαφνώνα, Χαλκειούς, Βαβίλων, Βασιλιωνίκου, Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός χειμάρρων από τα φερτά υλικά και τις λοιπές αποθέσεις που μειώνουν την παροχετευτικότητα της κοίτης.
  • 20:13 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖω» θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών του στις 2 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Ε.Κ. Χίου. Υποψηφιότητες για το Δ.Σ και την Ε.Ε μπορούν να κατατεθούν μέχρι την 28/8/2017 στα γραφεία του συλλόγου Σκαραμαγκά 17 Αγία Άννα Καπέλα, τηλ 2271041125 από Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-12:30.
  • 19:59 Αναβιώνοντας το θεσμό των καλοκαιρινών σκακιστικών εκδηλώσεων, ο «Ο Φάρος» Βαρβασίου και ο Σκακιστικός Όμιλος Παναγίας Καλλιμασιάς, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 23 Αυγούστου στο Μουσείο Μαστίχας Χίου στο Πυργί, ολοήμερο Σκακιστικών Εκδηλώσεων.
Custom Search
Τελευταία ενημέρωση: 19 Αυγ 2017 - 11:06

alithia

Σάββατο, 19 Αύγουστος, 2017 - 12:20

Πρόγραμμα προπληρωμής λογαριασμών και ρύθμισης οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ

Τρί, 10/01/2017 - 13:01

Πρόγραμμα προπληρωμής λογαριασμών στο ρεύμα με ετήσια έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως και 21% παρέχει από τον Μάρτιο η ΔΕΗ για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. Η προπληρωμή θα γίνεται με βάση τον περσινό αντίστοιχο λογαριασμό.

Το μέτρο θα ισχύσει άμεσα για τις μεγάλες εταιρίες, ενώ η ΔΕΗ αποφάσισε μια σειρά από εμπορικά μέτρα που θα διευκολύνουν όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αυτή.

Συγκεκριμένα, για τους πελάτες οι οποίοι στις 30 Ιανουαρίου θα έχουν οφειλή μικρότερη των 500 ευρώ, αναστέλλεται η πληρωμή του χρέους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017 και θα χορηγηθεί έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς, υπό την προϋπόθεση ότι θα τους εξοφλούν εμπρόθεσμα.

Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου.

Για οφειλές έως 1000 ευρώ θα υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης σε 24 μηνιαίες δόσεις χωρίς προκαταβολή και με άμεση καταβολή της πρώτης δόσης.

Τέλος, για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, προβλέπονται δύο επιλογές:

Προκαταβολή 10% και ρύθμιση του υπόλοιπου χρέους σε 18 δόσεις ή προκαταβολή 20% και ρύθμιση του υπόλοιπου χρέους σε 36 δόσεις.