Χίος, Δευτέρα 23 Απριλίου

Προσοχή σε έντυπο με την ονομασία EUROPEAN BUSINESS NUMBER

Επισημαίνει και το Επιμελητήριο Χίου
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 13/04/2018 - 10:55

Στο θέμα αναφέρθηκε ήδη το alithia.gr εφιστώντας την προσοχή των επαγγελματιών. Τώρα με ανακοίνωσή του και το Επιμελητήριο ενημερώνει τους επαγγελματίες – μέλη του ότι αν λάβουν μία επιστολή με την επωνυμία EUROPEAN BUSINESS NUMBER, δεν πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται.

Όπως σημειώνει, η επιστολή που είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και καλογραμμένη (στα αγγλικά) ζητάει από τους επαγγελματίες να επιβεβαιώσουν  κάποια στοιχεία τους και να δώσουν το ΑΦΜ τους, συμπληρώνοντας την έντυπη φόρμα που εσωκλείουν.

Στην πραγματικότητα η φόρμα είναι καλυμμένο συμβόλαιο για διαφήμιση, με κόστος 677€/έτος και ελάχιστη χρονική διάρκεια 3 έτη.

Αν κάποιος έκανε το λάθος και έχει στείλει στοιχεία, πρέπει να τερματίσει τη συμφωνία ως απάτη.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/04/2018 - 16:56
Δεν θα μας χαλάσουν την φιλία μας

Η δημοκρατική Σμύρνη έδωσε άλλη μια φορά το μήνυμα της, ενάντια στους θερμοκέφαλους της γείτονος με τις γκρίζες βραχονησίδες σφηνωμένες στον εγκέφαλο τους.

Ετσι σε μια δύσκολη φάση των ελληνοτουρκικών σχέσεων το Επιμελητήριο του Τσεσμέ αξιοποίησε πρόσκληση του Συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων Χίου και πραγματοποίησε χθες και σήμερα μια διήμερη επίσκεψη στο νησί μας στην οποία συμμετείχαν 40 μέλη του.

Εχουμε αδελφοποιηθεί από το 2012 και το εννοούμε, μας είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημ. Κυτριλάκης, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι τούρκοι απολάμβαναν τον καφέ τους στην πλατεία των Μεστών.

Με ιδιαίτερη θέρμη, μας μίλησε και ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Τσεσμέ, που αντιμετώπισε με χαμόγελο με… νόημα το ερώτημα μας, αν τον φοβίζει η σημερινή ένταση.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι μεγάλοι ψηλά, μας είπε, αλλά εμείς είμαστε γείτονες, κανείς δεν μπορεί να μας χαλάσει αυτή τη φιλία. Δεν θέλουμε εντάσεις και προβλήματα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μας φτάνουν τόσες ομορφιές για να τις χαρούμε εμείς και οι επισκέπτες μας.

Το προηγούμενο βράδυ προηγήθηκε θερμό ελληνοτουρκικό γλέντι με πρώτους στο χορό τους «Χίους εν χορώ» και τα συγκροτήματα τους.

Ελληνοτουρκικό γλέντιΕλληνοτουρκικό γλέντιΕλληνοτουρκικό γλέντι