Χίος, Σάββατο 21 Ιουλίου

Στρώνουμε... χαλιά στους Τούρκους τουρίστες λόγω αφθώδη πυρετού

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 07/02/2018 - 15:03
φωτο αρχείου

Με …χαλιά θα υποδέχεται η Χίος τους επισκέπτες και τα οχήματα, που προέρχονται από την  Τουρκία, καθώς λόγω του αφθώδη πυρετού, που είναι σε έξαρση στην γείτονα χώρα υποχρεώνονται οι πύλες εισόδου προς την Ελλάδα να λάβουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Τα χαλιά, είναι ειδικών προδιαγραφών, εμπλουτισμένων με υγρό που εξοντώνει κάθε μικρόβιο της νόσου, και θα υπάρχουν στον χώρο του τελωνείου έτσι ώστε να πατάνε πάνω τους επιβάτες και οχήματα.

«Θα πάρουμε περίπου 30 τέτοια χαλιά, έτσι ώστε να διευκολυνθούν και τα 3 πλοία και να μην υπάρχουν χρονοβόρες καθυστερήσεις», ανέφερε στην συνεδρίαση της Λιμενικής επιτροπής ο πρόεδρος Αντώνης Κέφης, συμπληρώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο τηρείται κάθε υγειονομικός κανονισμός ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να υπάρχει ένας εργαζόμενος, που θα ψεκάζει κάθε επιβάτη και όχημα προερχόμενο από την Τουρκία.

me_eidika_halia_i_ypodohi_apo_toyrkia_logo_afthodi_pyretoy

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 21/07/2018 - 09:36

Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος Αυγούστου 2018 θα καταβληθούν τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα τις καταβάλουν την Τετάρτη 1η Αυγούστου, ενώ οι επικουρικές συντάξεις θα πληρωθούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα την επομένη 27/07/2018. Επίσης από 25 έως 27 Ιουλίου 2018 θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 3η δόση του επιδόματος παιδιού για το 2018.