Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Βγήκε η προκήρυξη για 36 μόνιμους στο Δήμο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 05/02/2018 - 09:37

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στο Τεύχος ΑΣΕΠ με αριθμό φύλλου «4» στις 2 Φεβρουαρίου 2018, προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων μόνιμου προσωπικού σε Δήμους , στην οποία περιλαμβάνονται και 36 θέσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Ο

ι αιτήσεις των υποψηφίων θα κατατεθούν ηλεκτρονικά, για τους αποφοίτους Δ.Ε. για τις θέσεις στο Δήμο Χιου 2 χειριστών μηχανημάτων, 8 οδηγών βαρέων οχημάτων, 1 μηχανοτεχνίτη και 1 ηλεκτροτεχνίτη, από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου. Επίσης για τους 23 εργάτες – πλήρωμα απορριμματοφόρων και τον έναν επιστάτη καθαριότητας, απόφοιτους Υ.Ε.,οι αιτήσεις, πάλι θα κατατεθούν ηλεκτρονικά, από τις 8 έως τις 23 Μαρτίου.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Μπελέγρης περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη δίνονται μέσω ΑΣΕΠ και στα ΚΕΠ.

36_proslipseis_monimon_stin_yp_kathariotitas

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 25/05/2018 - 17:15
 Στιγμιότυπο από παράδοση υπολογιστών σε εκπρόσωπο δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας Αττικής.

 

Με αίσθημα ευθύνης για την υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών, σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση της μακροβιότερης χρήσης ηλεκτρονικών προϊόντων και τον περιορισμό των ηλεκτρονικών απορριμάτων, η INTERAMERICAN έχει διαθέσει σε δεύτερη χρήση από το 2016 έως σήμερα συνολικά 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εταιρεία αξιοποιεί την παρακαταθήκη υπολογιστών που αντικαθιστά και μετά από αναβάθμισή τους, τους προωθεί σε εκπαιδευτικές μονάδες και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί από την INTERAMERICAN σε νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, επαγγελματικά γυμνάσια και λύκεια 12 υπολογιστές κατά το 2016, 14 κατά το 2017 και 7 κατά το πρώτο τετράμηνο του 2018, για εκπαιδευτική χρήση και λειτουργικές ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρίθηκε πρόσφατα σε αίτημα του Ειδικού Σχολείου για τον Αυτισμό, που εδρεύει στον Πειραιά, χορηγώντας την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, tablet και εκτυπωτή, υλικών εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, μουσικοθεραπείας και ψυχοκινητικής, καθώς και βιβλίων για την υποστήριξη της σχολικής βιβλιοθήκης. Η χορηγία αντίκρισε τη συμμετοχή του κοινού σε διαγωνισμό της INTERAMERICAN στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν λίγους μήνες.