Χίος, Κυριακή 24 Ιουνίου

Χορευτική εκδήλωση των Πυργούσων

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής
Δευ, 28/05/2018 - 15:49
φωτο αρχείου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» και ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση-αφιέρωμα: «ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ» που θα λάβει χώρα στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 8.15 μ.μ! Ο συμπατρτιώτης μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΜΠΟΣ, πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ, θα έρθει από τη Χίο, για να μας μιλήσει για: "ΜΑΣΤΙΧΑ το ΧΘΕΣ - το ΣΗΜΕΡΑ - και το ΑΥΡΙΟ" και Θα προβληθεί DVD σχετικά με την παραγωγή της ΜΑΣΤΙΧΑΣ!

Θα μας ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙ Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, με Νησιώτικους και Χιώτικους παραδοσιακούς χορούς! Νησιώτικη, χιώτικη και λαϊκή ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από το χιώτη ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ (βιολί-φωνή), τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ (λαούτο-φωνή) και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (κρουστά)! Νησιώτικο-λαϊκό πανηγύρι για όλο τον κόσμο! Φυσικά θα υπάρχουν άφθονα χιώτικα και κεράσματα μαστίχας! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ, με το άρωμα της μαστίχας! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 09/06/2018 - 06:39
αχρείο

Μετά την  Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου την Κυριακή 3η Ιουνίου  2018, κατά τις  αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, εκλέχθηκε  και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζουν :

Πρόεδρος         :  Γώργος  Ε. Ψαρέλης , Σκηνοθέτης – Επικοινωνιολόγος. 
Αντιπρόεδρος :   Μιχάλης  Χαζίρης,  Οδοντίατρος.
Γ.Γραμματέας  :  Ευρυδίκη  Φίκαρη , Ζωγράφος
Ταμίας               :  Γιώργος  Ορφανός  Δημ. Υπάλληλος
Μέλη                  : Δημήτριος Λατουσάκης, Ειρήνη Συμεωνίδου, Κων/ντίνος Πετράκης.
Αναπλ. Μέλη     : Πέτρος  Βασιλικός, Μάρκος Μαυρής.