Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Ο χορός των Πυργούσων Αττικής

Πέμ, 16/02/2017 - 07:03

Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ"την Κυριακή μεσημέρι 12 Φεβρουαρίου,στην αίθουσα δεξιώσεων BELVEDERE" στο Περιστέρι!!!
Πολύς κόσμος,Πυργούσοι και φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.από το εκλεκτό συγκρότημα της ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΥΛΑ και του ΝΙΚΟΥ ΕΥΒΟΙΩΤΗ!!! Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μαρία Μπρη- ευχήθηκε σε όλους Καλή Αποκριά και καλή διασκέδαση. Έκρινε πως μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε η συγκεκριμένη μέρα θα είναι αντίδοτο ,
και χαρακτήρισε ως την ψυχή του συλλόγου, όλους τους καλούς φίλους που παραβρέθηκαν και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο,ευχαριστώντας τους και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου!

Τελικά,ο ετήσιος χορός των ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με εκατοντάδες συγχωριανούς και φίλους, με πολύ κέφι!!Η αίθουσα καταπληκτική,και η ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ υπέροχη μαζί με τον ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ και τούς άλλους εξαιρετικούς μουσικούς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξελιχθεί ο χορός ,σε κανονικό πανηγύρι!!!Πραγματικά Ο ΔΙΠΛΟΣ που κάλεσε να αναβιώσουν η πρόεδρος Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου  οι παρευρισκόμενοι, ήταν διπλός(δύο μεγάλοι κύκλοι),και συγκινήθηκαν όλοι με αυτό το Πυργούσικο αποκριάτικο έθιμο!!!

Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι αργά το βράδυ…........Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:Ο μέχρι πρότινος Γεν Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Κος Γιάννης Θεοτοκάς,ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης,ο πολιτευτής Χίου -ναύαρχος Κος Σταύρος Μιχαηλίδης,ο Αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ Κος Κώστας Λυμπουσάκης,ο ναύαρχος Κος Γιάννης Βοριάς,ο πρόεδρος των Μεστούσων Χίου Αττικής Κος Αυγουστής Πατατουκάκηςκ.α!!!Το ΔΣ του Συλλόγου, ευχαριστεί όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμάτου!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 24/05/2018 - 18:32
Αμαλία Μπουρνιά

Σήμερα βραβεύεται η Αμαλία Μπουρνιά, Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος από το City University of New York, ως Alumna of the Year 2018. H Αμαλία Μπουρνιά είναι Αρχιτέκτονας –Πολεοδόμος, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Topos Designs Inc.

Πέραν από την εξαιρετική και αναγνωρισμένη καριέρα της, τη πολυετή προσφορά της σε συλλόγους της Ομογένειας, το Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης την τιμά για την προσφορά της στους νέους (Για 20 χρόνια συμμετέχει στο πρόγραμμα Career Day των Αμερικανικών Δημόσιων Σχολείων, στο ΣΑΕ, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τη νεολαία της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης κ.λπ.).

Ας σημειωθεί ότι με το ίδιο βραβείο έχουν τιμηθεί στο παρελθόν ιδιαίτερα σημαίνουσες προσωπικότητες διεθνούς αναγνωρισιμότητας.