Χίος, Πέμπτη 24 Μαΐου

Οι Αιγνουσιώτες για τον Αγιο Νικόλαο

Δευ, 27/11/2017 - 18:40

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτιλλομένων και πολιούχου των Οινουσσών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα, ως εξής:

- B’ Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγ. Σώστη Λ. Συγγρού στις 10.10 π.μ.

-Πανηγυρική εκδήλωση στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου του Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α (περιοχή Αγ. Σώστη) στις 12.00 μ.

Ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο ομότιμος Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευάγγελος Χρυσός με θέμα: «Το λιμάνι, προστασία των πλεόντων».

Θα δοθούν επίσης οι έπαινοι του ΣΦΟ στους συμπατριώτες μας εισαχθέντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ και Ακαδημίες Εμπ. Ναυτικού της χώρας.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται με την πρώτη προβολή του ντοκυμαντέρ μικρού μήκους «OINOUSSES» σε σενάριο-σκηνοθεσία Ανδρέα Χατζηπατέρα παραγωγή του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών και της MARBLEMEN Productions.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
Πέμ, 24/05/2018 - 06:33
αρχείο

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αυτή είναι η "ουδέτερη" εκπαίδευση που προωθείται μέσα στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία και μάλιστα από τις πολύ μικρές ηλικίες.
Αυτές είναι οι "καλές πρακτικές" προπαγάνδας, που το σύστημα προωθεί και δεν είναι άλλες από τις αξίες  της κυρίαρχης πολιτικής.
«Η ΕΕ δημιουργήθηκε το 1951 όταν 6 χώρες αποφάσισαν να γίνουν μια μεγάλη παρέα και να συνεργαστούν για να λύσουν τα προβλήματά τους ειρηνικά»...,  τα χρυσά αστέρια στη σημαία της ΕΕ«συμβολίζουν την αλληλεγγύη, την αρμονία και την τελειότητα»και λοιπές ιστορίες γι' αγρίους