Χίος, Κυριακή 22 Απριλίου

Οι Πυργούσοι στην Αμανή

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 30/08/2016 - 06:59

Μία υπέροχη  εμπειρία  έζησαν τα Μέλη και οι Φίλοι  του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ"ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ" στην μονοήμερη εξόρμηση τους ΣΤΗΝ ΒΔ ΑΜΑΝΗ!!!ΠΥΡΓΟΥΣΟΥΣΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, βρέθηκαν  στην όμορφη περιήγηση  στην ΒΔ ΑΜΑΝΗ' χορεύοντας και λέγοντας  τα δικά τους !!!Η Πρόεδρος ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΗ-ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ και το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ευχαριστούν ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΟΛΛΑ!!!Ευχαριστούν ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ"Kanaris tours"ιδιαίτερα ΤΟΝ ΦΩΤ ΚΟΥΤΟΥΒΟ που έδωσε τον καλύτερο εαυτόν του με τα αστεία του και την όμορφη φωνή του!!! Η Πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κο ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ (γνωστή η αγάπη του για την Αμανή)για την συμβολή του στην όλη οργάνωση της εκδρομής,τον Κο ΠΟΥΠΑΛΟ απο την Ποταμιά και τον κο ΤΣΙΑΔΗ απο την ΚΕΡΑΜΟ!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ!!!

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 18/04/2018 - 17:36
φωτο αρχείου

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» καλεί τα μέλη του σε Εκλογές την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και ώρες 10:30 – 13:30.  

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 22/4/18 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Η διεξαγωγή εκλογών αποφασίστηκε κατά τα ανωτέρω κατόπιν της 2ης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 15/4/18. Για το λόγο αυτό, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στις εκλογές, καθώς η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης, όσα από τα μέλη ενδιαφέρονται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, παρακαλούμε να ενημερώσουν  σχετικά τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουκιά ή την Ταμία κα Ευθαλία Κατσιγιάννη – Χάχαλη έως και την Παρασκευή 20/4/18.

Τέλος, καλούμε το ευρύτερο κοινό και ιδιαίτερα τους νέους που επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογό μας, να προσέλθουν κατά την ίδια ημέρα και ώρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δράση μας και να εγγραφούν ως νέα μέλη.

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε τα μέλη του με εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με τη Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.

 

Πάτρα, 16 Απριλίου 2018

Για το Σύλλογο Χίων Νομού Αχαΐας

«Η Αγία Μαρκέλλα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο