Χίος, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Οι... Πυργούσοι της Νάξου

Σάβ, 10/06/2017 - 18:02

Μία ακόμη πετυχημένη τετραήμερη εκδρομή προστέθηκε στην αλυσίδα των εκδρομών του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»με διοργανώτρια πάντα την πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου!!! Για μία ακόμη φορά οι ΠΥΡΓΟΥΣΟΙ, απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και  να χαρούν με την ψυχή τους τις ευκαιρίες που τους δίνονται!!!  Η εκδρομή στην πανέμορφη ΝΑΞΟ (2 -5 Ιουνίου) θα εμείνει αξέχαστη στους συμμετέχοντες!!! Η επίσκεψη σε γραφικά χωριά,(ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ,ΦΙΛΩΤΙ,ΧΑΛΚΙ,στο γραφικό λιμανάκι τουΑΠΟΛΛΩΝΑ,Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥκλπ),η ιστορία,τα αρχαιολογικά αξιοθέατα μάγεψαν τους Πυργούσους και τους φίλους τους!!!Η διαμονή τους σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχεικό συγκρότημα υπερπολυτελείας, το καλό φαγητό,το αποχαιρετιστήριο δείπνο με λαούτα και βιολιά με χορό ως το πρωϊ,τα μπάνια στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου θα μείνουν για πάντα στην μνήμη τους!! Το κλίμα στο λεωφορείο  και στο πλοίο χαρούμενο και ευχάριστο. Οι κριτικές και ο απολογισμός της εκδρομής απ΄ όλους θετικές, και πολλές υποσχέσεις για συμμετοχή στην επόμενη εκδρομή του Συλλόγου,καθώς ζητούσαν από την πρόεδρο να  γίνει σύντομαι!!!

Ύστερα από την τόσο μεγάλη επιτυχία της παραπάνω εκδρομής, ο Σύλλογός μας επιφυλάσσεται  στο εγγύς μέλλον,εξόρμηση στο εξωτερικό,στα μέσα Οκτωμβρίου!!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν κοντά μας!

  

 

                              Με ιδιαίτερη εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες για το ΔΣ

 

                                                            Η Πρόεδρος

                                                 Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 18/01/2018 - 19:32
Οινούσσες

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», συνεχίζοντας την ανθρωπιστική δραστηριότητά του και τον δύσκολο κοινωνικό του ρόλο, με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της ελεύσεως του Νέου Έτους απέστειλε χρηματικά βοηθήματα σε 55 οικογένειες εχόντων ανάγκη συμπατριωτών, που υποστηρίζονται κάθε μήνα από το επιδοματικό πρόγραμμα του ΣΦΟ.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά μετά τις πολλές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε κυρίως λόγω της συρρίκνωσης των εσόδων του Συλλόγου μας. Πάντως και το 2018 θα προσπαθήσουμε κατά μήνα να λαμβάνουν χρηματικά επιδόματα 55 άπορες οικογένειες.

Ο Σύλλογος συνεχίζει ανελλιπώς την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανασφάλιστων ασθενών, που ζητούν τη βοήθειά μας, καθώς και τη στήριξη νοικοκυριών, τα οποία απειλούνται από τη ΔΕΗ με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης, ο Σύλλογος συνεχίζει να παρέχει έγκαιρα και πάλι την πάγια οικονομική στήριξη στην Εκκλησία του νησιού μας κατά τους δύσκολους χειμερινούς μήνες, αλλά και τη δαπάνη θέρμανσης.

Τέλος, δόθηκε οικονομική βοήθεια στον «Πανοινούσσιο» για την στήριξη της ομάδας στην πορεία του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους αρωγούς και ευγενείς συμπαραστάτες του κοινωνικού και ανθρωπιστικού του έργου και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και προκοπή στις οικογένειες και επιχειρήσεις τους. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες, που γίνεται με διακριτικότητα, αξιοπρέπεια και διαφάνεια.

Αθήνα 18/01/2018

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΟ