Χίος, Τετάρτη 25 Απριλίου

Οι... Πυργούσοι της Νάξου

Σάβ, 10/06/2017 - 18:02

Μία ακόμη πετυχημένη τετραήμερη εκδρομή προστέθηκε στην αλυσίδα των εκδρομών του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»με διοργανώτρια πάντα την πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου!!! Για μία ακόμη φορά οι ΠΥΡΓΟΥΣΟΙ, απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και  να χαρούν με την ψυχή τους τις ευκαιρίες που τους δίνονται!!!  Η εκδρομή στην πανέμορφη ΝΑΞΟ (2 -5 Ιουνίου) θα εμείνει αξέχαστη στους συμμετέχοντες!!! Η επίσκεψη σε γραφικά χωριά,(ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ,ΦΙΛΩΤΙ,ΧΑΛΚΙ,στο γραφικό λιμανάκι τουΑΠΟΛΛΩΝΑ,Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥκλπ),η ιστορία,τα αρχαιολογικά αξιοθέατα μάγεψαν τους Πυργούσους και τους φίλους τους!!!Η διαμονή τους σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχεικό συγκρότημα υπερπολυτελείας, το καλό φαγητό,το αποχαιρετιστήριο δείπνο με λαούτα και βιολιά με χορό ως το πρωϊ,τα μπάνια στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου θα μείνουν για πάντα στην μνήμη τους!! Το κλίμα στο λεωφορείο  και στο πλοίο χαρούμενο και ευχάριστο. Οι κριτικές και ο απολογισμός της εκδρομής απ΄ όλους θετικές, και πολλές υποσχέσεις για συμμετοχή στην επόμενη εκδρομή του Συλλόγου,καθώς ζητούσαν από την πρόεδρο να  γίνει σύντομαι!!!

Ύστερα από την τόσο μεγάλη επιτυχία της παραπάνω εκδρομής, ο Σύλλογός μας επιφυλάσσεται  στο εγγύς μέλλον,εξόρμηση στο εξωτερικό,στα μέσα Οκτωμβρίου!!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν κοντά μας!

  

 

                              Με ιδιαίτερη εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες για το ΔΣ

 

                                                            Η Πρόεδρος

                                                 Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 18/04/2018 - 17:36
φωτο αρχείου

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» καλεί τα μέλη του σε Εκλογές την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) και ώρες 10:30 – 13:30.  

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 22/4/18 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Η διεξαγωγή εκλογών αποφασίστηκε κατά τα ανωτέρω κατόπιν της 2ης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 15/4/18. Για το λόγο αυτό, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στις εκλογές, καθώς η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης, όσα από τα μέλη ενδιαφέρονται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, παρακαλούμε να ενημερώσουν  σχετικά τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουκιά ή την Ταμία κα Ευθαλία Κατσιγιάννη – Χάχαλη έως και την Παρασκευή 20/4/18.

Τέλος, καλούμε το ευρύτερο κοινό και ιδιαίτερα τους νέους που επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογό μας, να προσέλθουν κατά την ίδια ημέρα και ώρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δράση μας και να εγγραφούν ως νέα μέλη.

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε τα μέλη του με εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με τη Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.

 

Πάτρα, 16 Απριλίου 2018

Για το Σύλλογο Χίων Νομού Αχαΐας

«Η Αγία Μαρκέλλα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο