Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Οι... Πυργούσοι της Νάξου

Σάβ, 10/06/2017 - 18:02

Μία ακόμη πετυχημένη τετραήμερη εκδρομή προστέθηκε στην αλυσίδα των εκδρομών του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»με διοργανώτρια πάντα την πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου!!! Για μία ακόμη φορά οι ΠΥΡΓΟΥΣΟΙ, απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και  να χαρούν με την ψυχή τους τις ευκαιρίες που τους δίνονται!!!  Η εκδρομή στην πανέμορφη ΝΑΞΟ (2 -5 Ιουνίου) θα εμείνει αξέχαστη στους συμμετέχοντες!!! Η επίσκεψη σε γραφικά χωριά,(ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ,ΦΙΛΩΤΙ,ΧΑΛΚΙ,στο γραφικό λιμανάκι τουΑΠΟΛΛΩΝΑ,Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥκλπ),η ιστορία,τα αρχαιολογικά αξιοθέατα μάγεψαν τους Πυργούσους και τους φίλους τους!!!Η διαμονή τους σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχεικό συγκρότημα υπερπολυτελείας, το καλό φαγητό,το αποχαιρετιστήριο δείπνο με λαούτα και βιολιά με χορό ως το πρωϊ,τα μπάνια στη θάλασσα και στην πισίνα του ξενοδοχείου θα μείνουν για πάντα στην μνήμη τους!! Το κλίμα στο λεωφορείο  και στο πλοίο χαρούμενο και ευχάριστο. Οι κριτικές και ο απολογισμός της εκδρομής απ΄ όλους θετικές, και πολλές υποσχέσεις για συμμετοχή στην επόμενη εκδρομή του Συλλόγου,καθώς ζητούσαν από την πρόεδρο να  γίνει σύντομαι!!!

Ύστερα από την τόσο μεγάλη επιτυχία της παραπάνω εκδρομής, ο Σύλλογός μας επιφυλάσσεται  στο εγγύς μέλλον,εξόρμηση στο εξωτερικό,στα μέσα Οκτωμβρίου!!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν κοντά μας!

  

 

                              Με ιδιαίτερη εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες για το ΔΣ

 

                                                            Η Πρόεδρος

                                                 Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου

 

Σχετικά Άρθρα

Δελτίο Τύπου
Παρ, 13/07/2018 - 10:56

Συνεχίζοντας την ευσεβή παράδοση δεκαετιών η Χιακή Αδελφότης Ατττικοβοιωτίας «ο Κοραής» θα τιμήσει και φέτος με λαμπρότητα την ιερή μνήμη της Χιοπολίτιδος Αγίας Μαρκέλλας μαζί με τους Χιώτες της Αττικής.

Ο καθιερωμένος πανηγυρικός εορτασμός θα τελεστεί κατά τη Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, όπου θα εκτεθεί σε προσκύνημα και η Ιερά Εικόνα της Αγίας, που προσέφεραν το 1905 στον Πειραιά οι πρώτοι Χιώτες έποικοι. Ο εορτασμός τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και συμμετέχουν οι αρχές της πόλης, ενώ η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος παιανίζει μετά το πέρας της ακολουθίας.

Χορηγοί θα είναι όπως κάθε χρόνο οι οικογένειες Σιδεράτου και Τριανταφύλλου.

Η Αδελφότης μας σας προσκαλεί να συμπροσευχηθούμε για να δωρίζει η Αγία την ευλογία και τη χάρη Της στον τόπο μας, στον ευλαβή χιακό λαό και στους Χιώτες της διασποράς.