Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Οι Βρονταδούσοι της Αττικής

Πέμ, 23/11/2017 - 20:16

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 στα Γραφεία της ΕΒΑΤ, συγκαλείται η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου. Θα ακολουθήσουν ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του νέου 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των μελών! ΚΑΛΗ, ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΙΚΗ ΨΗΦΟ!

 

Επί πλέον, την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου από 16.00 έως 19.00 θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της ΕΒΑΤ η αιμοδοσία στη μνήμη "Σμάρως Λω''. 

Η αιμοδοσία είναι μία από τις σημαντικότερες δράσεις της Ένωσης και  βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή για τη συνέχισή της. Παρακαλούμε όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν ενώ η συμμετοχή είναι φυσικά ελεύθερη για  μέλη και μη.

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Β.ΑΤ. ΕΝΩΣΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 05:48
Το Προεδρείο της συνάντησης

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των Οινουσσίων της Αττικής για την υποβολή των δηλώσεων των ακινήτων τους το προσεχές φθινόπωρο στο Εθνικό Κτηματολόγιο διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Αιγνουσιώτικη Εστία μια επιτυχημένη συγκέντρωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών».

Αρκετοί ήταν εκείνοι, που ήθελαν να κατατοπιστούν, να ρωτήσουν και να προετοιμάσουν έγκαιρα τίτλους, τοπογραφικά και πιστοποιητικά για να συμβάλλουν στην σωστή καταγραφή των ιδιοκτησιών τους στο νησί τους.

Τις ιδιαιτερότητες, τα «μυστικά» και τα σημεία, που πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι επεσήμανε η κα Μαρία Μιχ. Κωνσταντινίδη, τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ, ΔΜΣΣ Γεωδαισίας, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στις μελέτες της κτηματογράφησης και με απλό και κατανοητό τρόπο έδωσε απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα του κοινού.

Τα νομικά ζητήματα εξήγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου δικηγόρος κ. Γεώργιος Δανιήλ, ενώ ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιάννης Κ. Καββάδας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους δασικούς χάρτες και τα όρια του οικισμού.

Ανάλογη συνάντηση θα γίνει από τον ΣΦΟ και στις Οινούσσες για να απαντηθούν ερωτήματα των μονίμων κατοίκων και κάθε ενδιαφερόμενου.