Χίος, Σάββατο 24 Μαρτίου

Πασχαλινές αγορές για καλό σκοπό!

Χειροποίητες δημιουργίες από άτομα με αυτισμό.
Τετ, 29/03/2017 - 16:30

Σας προσκαλούμε και φέτος να αγοράσετε τα δώρα σας στηρίζοντας ομάδες που έχουν ανάγκη.

Λαμπάδες, διακοσμητικά, κοσμήματα, κεριά, παραδοσιακά γλυκά με αγνά υλικά. Όλες οι δημιουργίες είναι φτιαγμένες από Παιδιά, Έφηβους, και Νεαρούς Ενηλίκους με αυτισμό που υποστηρίζει το Κέντρο Ημέρας «Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Δ.Α.Φ. «Ηλίανθος» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου.

 

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

10:00-16:00

στον Πεζόδρομο Περιστερίου, έξω από τα Public

 

 Όλα τα είδη του παζαριού είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι........ άπαντα χειροποίητα! Όσο για τις τιμές είναι τόσο φιλικές, που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

 

Σας περιμένουμε!

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 05:48
Το Προεδρείο της συνάντησης

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των Οινουσσίων της Αττικής για την υποβολή των δηλώσεων των ακινήτων τους το προσεχές φθινόπωρο στο Εθνικό Κτηματολόγιο διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Αιγνουσιώτικη Εστία μια επιτυχημένη συγκέντρωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών».

Αρκετοί ήταν εκείνοι, που ήθελαν να κατατοπιστούν, να ρωτήσουν και να προετοιμάσουν έγκαιρα τίτλους, τοπογραφικά και πιστοποιητικά για να συμβάλλουν στην σωστή καταγραφή των ιδιοκτησιών τους στο νησί τους.

Τις ιδιαιτερότητες, τα «μυστικά» και τα σημεία, που πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι επεσήμανε η κα Μαρία Μιχ. Κωνσταντινίδη, τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ, ΔΜΣΣ Γεωδαισίας, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στις μελέτες της κτηματογράφησης και με απλό και κατανοητό τρόπο έδωσε απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα του κοινού.

Τα νομικά ζητήματα εξήγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου δικηγόρος κ. Γεώργιος Δανιήλ, ενώ ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιάννης Κ. Καββάδας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους δασικούς χάρτες και τα όρια του οικισμού.

Ανάλογη συνάντηση θα γίνει από τον ΣΦΟ και στις Οινούσσες για να απαντηθούν ερωτήματα των μονίμων κατοίκων και κάθε ενδιαφερόμενου.