Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Οινούσσα

Ανακοίνωση του ΣΦΟ
Δευ, 31/07/2017 - 07:13

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΦΟ

Ο Σ.Φ.Ο. σας ενημερώνει για τις δραστηριότητες του κατά το μήνα Αύγουστο 2017 στις Οινούσσες και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε:

«Χείλια … λένε παραμύθια»:

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 ώρα 19.00 Αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού»

Υποδεχόμαστε στις Οινούσσες την ομάδα αφήγησης "Χείλια ... λένε παραμύθια", αποτελούμενη από τις κυρίες Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου και Καλλιόπη Λιαδή για να μοιραστεί τα παραμύθια της με μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών στο νησί μας. Θα παρουσιάσουν την αφηγηματική ενότητα "Αηδονάκι λάλησε" που αποτελείται από παραμύθια της προφορικής παράδοσης των λαών διανθισμένα με τους ρυθμικούς ήχους μικρών μουσικών οργάνων και κεφάτα μελωδικά τραγούδια, που οι αφηγήτριες τραγουδούν a capella. Είσοδος ελεύθερη.

Γεν. Συνέλευση μελών ΣΦΟ- Απολογισμός- Αρχαιρεσίες

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 ώρα 19.30

Η Γεν. Συνέλευση του ΣΦΟ, ο απολογισμός του απερχόμενου Συμβουλίου και η εκλογή νέας διοίκησης τριετούς θητείας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Αυγούστου 2016 ώρα 19.30 στην Αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού».

Μουσικός περίπλους με ε/γ-ο/γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» -

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 ώρα 18.00

Θα πραγματοποιήσουμε και φέτος τον μουσικό περίπλου του νησιωτικού συμπλέγματος της Αιγνούσας με τη μελωδική συντροφιά της αγαπημένης μας Γιάννας Φαφαλιού και τον Λευτέρη Τομάζο στα πλήκτρα. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για τον μουσικό περίπλου στην κα Σταματία Κωνσταντινίδη 22710 55503 ή Ευγενία Χαλκιά 6977571320. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.  

Ιερό Προσκύνημα Παναγιάς Οινουσσών- Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ο Σύλλογός μας τιμά και συμπανηγυρίζει την μεγάλη Εορτή της Παναγίας! Σας καλούμε το Σάββατο 19 Αυγούστου να πάμε όλοι μαζί στο εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στο ομώνυμο νησί της Παναγιάς για να γιορτάσουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου να λειτουργηθούμε και να περάσουμε ευχάριστες ώρες με τους φίλους και συμπατριώτες μας και τους φρουρούς της πατρίδας. Τη Θεία Λειτουργία θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος. Ο ΣΦΟ θα μεριμνήσει για να δρομολογηθεί το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» και κάθε άλλο απαιτούμενο μέσο. Το πρόγραμμα των δρομολογίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

«Μια θάλασσα ελληνικά τραγούδια»

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017/ ώρα 21.00 στην πλατεία Ναυτικού Ομίλου

Σας προσκαλούμε σε μια μελωδική βραδιά αφιερωμένη στο καλό ελληνικό τραγούδι με τον Μιχάλη Παντελιά και την πολυμελή ορχήστρα του στην πλατεία του Ναυτικού Ομίλου Οινουσσών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλο διασκεδαστικό ελληνικό ρεπερτόριο με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι και νησιώτικους σκοπούς. Ελεύθερη Είσοδος.

Τετραήμερη εκδρομή στη Σάμο 23-26 Αυγούστου 2017

Με αναχώρηση από τις Οινούσσες στις 23 Αυγούστου ο Σύλλογός μας διοργανώνει 4ημερη μορφωτική και ψυχαγωγική εκδρομή στη Σάμο. Θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, μοναστήρια, μουσεία κι εκθέσεις στην πατρίδα του Πυθαγόρα και θα χαρούμε τις φυσικές ομορφιές του αιγαιοπελαγίτικου νησιού. Η συμμετοχή έχει κλείσει.

Αθήνα 30 Ιουλίου 2017

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ

και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΟ

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/01/2018 - 07:01
Η πίτα της ΕΒΑΤ

Παρουσία των δύο Βουλευτών και την ευλογία του Μητριπολίτη Χίου κ. Μάρκου, οι Βρονταδούσοι της Αττικής έκοψαν την πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής στο Ξενοδοχείο "Οαση". Αναφορά έγινε για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Δήμου Βροντάδου ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκαν και σπουδαστές των ΑΕΝ. Φωτο Δ. Ευαγγελινός.