Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Προσφορά του ΣΦΟ προς το Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών και χορηγίες σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες

Δευ, 12/06/2017 - 16:22

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» συνεχίζοντας την κοινωνική δραστηριότητά του κατά τον παρελθόντα μήνα Μάιο σε συνεννόηση με την υπηρετούσα Ιατρό προμήθευσε το Περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών με υγειονομικό και νοσηλευτικό υλικό και εξοπλισμό συνολικής αξίας 700,00 ευρώ. Οι προμήθειες αφορούσαν ανάγκες του Ιατρείου σε σχέση και με την επερχόμενη θερινή περίοδο. Η δωρεά έγινε εις μνήμη του αλησμόνητου και πρόωρα εκλιπόντος καπ. Δημήτρη Στ. Λιγνού, επιτ. Προέδρου του Συλλόγου μας με χρήματα, που είχαν διαθέσει φίλοι και συμπατριώτες. Εκκρεμεί και δεύτερη παραγγελία νοσηλευτικού υλικού, η οποία θα εξυπηρετηθεί σε λίγες ημέρες.

Ο Σύλλογος συνεχίζει αδιαλείπτως την από πενταετίας προμήθεια δωρεάν φαρμάκων σε ανασφάλιστους συντοπίτες μας, ενώ παράλληλα καλύπτονται με διάφορα χρηματικά ποσά οι ρυθμίσεις καταβολής οφειλών νοικοκυριών προς τη ΔΕΗ, σε περιπτώσεις, που είχε διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα. Επιπροσθέτως βοηθούνται άποροι σε καταβολή καθυστερούμενων ενοικίων, λόγω διακοπής της συνταξιοδότησής τους.

Ο Σύλλογος συνεχίζει την κατά μήνα καταβολή χρηματικών επιδομάτων σε 60 περίπου οικογένειες απόρων, ασθενών, χαμηλοσυνταξιούχων και ανάγκη εχόντων συμπατριωτών. Επίσης και κατά το Μάιο συνεχίστηκε η μηνιαία οικονομική αρωγή προς την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου.

Τέλος, δια της δωρεάν διάθεσης ή παροχής εκπτώσεων στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» συμμετείχαμε ως χορηγοί σε αθλητικές, μορφωτικές και εκδρομικές διοργανώσεις των Σχολείων, συλλόγων και φορέων Οινουσσών και Χίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους αρωγούς και συμπαραστάτες του κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου μας. Ο Σύλλογος δηλώνει «παρών» στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και του νησιού μας και σας καλεί όλους να συμμετέχετε με την συμβολή σας, μικρή ή μεγαλύτερη, αλλά κυρίως με την ηθική σας στήριξη στη χαρά, που δίδει κάθε προσφορά προς τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος Γ. Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/01/2018 - 07:01
Η πίτα της ΕΒΑΤ

Παρουσία των δύο Βουλευτών και την ευλογία του Μητριπολίτη Χίου κ. Μάρκου, οι Βρονταδούσοι της Αττικής έκοψαν την πίτα τους το απόγευμα της Κυριακής στο Ξενοδοχείο "Οαση". Αναφορά έγινε για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Δήμου Βροντάδου ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκαν και σπουδαστές των ΑΕΝ. Φωτο Δ. Ευαγγελινός.