Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Το συλλαλητήριο... μεταθέτει την πίττα του «Κοραή»

Τρί, 30/01/2018 - 15:31

Η Αδελφότητα «Κοραής» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του αρχαιότερου στην Αττική χιακού σωματείου ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 (αντί της αρχικά προγραμματισμένης για τις 4 Φεβρουαρίου), στις 11.30 το πρωί θα γίνει η κοπή της πίττας και η Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Αδελφότητας στην οδό Μητροπόλεως και Πατρώου 8-10 (4ος όροφος).

«Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία λόγω της διεξαγωγής συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας, που θα καταστήσει αδύνατη την πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης», αναφέρει το δελτίο Τύπου του σωματείου.

Δελτίο Τύπου
Τρί, 20/02/2018 - 15:32

Ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής, «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», μετά τις επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του, πραγματοποιεί 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (από 23 έως 26 Φεβρουαρίου), στα: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ!

Τα αρχαία λουτρά Πόζαρ (νομός Πέλλας) με τους ειδικούς χώρους, είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης! Οι καταρράκτες στα Λουτρά Πόζαρ, η μεγάλη πισίνα με το ιαματικό νερό να αναβλύζει από τα έγκατα της γης! Απλωμένα στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, ο συνδυασμός βουνού, δάσους και ιαματικών νερών που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό αναδεικνύουν ένα τοπίο ασύγκριτης ομορφιάς για την περιοχή! Οι εκδρομείς θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν καθημερινά το μπάνιο τους και να κάνουν κοντινές εξορμήσεις!

Άλλη μια υπέροχη εκδρομή θα γραφτεί στο ενεργητικό του Συλλόγου, με την ευθύνη, όπως πάντα, της προέδρου, Μαρίας Μπρη - Παπαμακαρίου!