Χίος, Σάββατο 26 Μαΐου

Το συλλαλητήριο... μεταθέτει την πίττα του «Κοραή»

Τρί, 30/01/2018 - 15:31

Η Αδελφότητα «Κοραής» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του αρχαιότερου στην Αττική χιακού σωματείου ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 (αντί της αρχικά προγραμματισμένης για τις 4 Φεβρουαρίου), στις 11.30 το πρωί θα γίνει η κοπή της πίττας και η Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Αδελφότητας στην οδό Μητροπόλεως και Πατρώου 8-10 (4ος όροφος).

«Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία λόγω της διεξαγωγής συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας, που θα καταστήσει αδύνατη την πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης», αναφέρει το δελτίο Τύπου του σωματείου.

Πέμ, 24/05/2018 - 18:32
Αμαλία Μπουρνιά

Σήμερα βραβεύεται η Αμαλία Μπουρνιά, Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος από το City University of New York, ως Alumna of the Year 2018. H Αμαλία Μπουρνιά είναι Αρχιτέκτονας –Πολεοδόμος, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Topos Designs Inc.

Πέραν από την εξαιρετική και αναγνωρισμένη καριέρα της, τη πολυετή προσφορά της σε συλλόγους της Ομογένειας, το Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης την τιμά για την προσφορά της στους νέους (Για 20 χρόνια συμμετέχει στο πρόγραμμα Career Day των Αμερικανικών Δημόσιων Σχολείων, στο ΣΑΕ, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τη νεολαία της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης κ.λπ.).

Ας σημειωθεί ότι με το ίδιο βραβείο έχουν τιμηθεί στο παρελθόν ιδιαίτερα σημαίνουσες προσωπικότητες διεθνούς αναγνωρισιμότητας.