Χίος, Τετάρτη 23 Μαΐου

Την Κυριακή με Καραολάνη και Αυγουστάκη γλεντούν οι Πυργούσοι Αττικής

Τρί, 30/01/2018 - 15:21

Ελάτε να μας έβρετε

Τέσσερις του Φλεβάρη!

Θα είναι σαν της Παναγιάς,

Χορός μες το Λιβάδι!

Μ’ αυτό το τετράστιχο καλεί ο Σύλλογος Πυργούσσων Αττικής στην ετήσια χοροεσπερίδα του που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η πρόσκλησή του:

“Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, όπως εμείς ξέρουμε… στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων, Terra Verde-7ης, Μαρτίου 49, Νίκαια, με πλούσιο μενού, κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά

Όλοι όσοι αγαπούν τα Νησιώτικα, Λαϊκά, Πυργούσικα και Χιώτικα ακούσματα (και τον Σύλλογο φυσικά) πρέπει να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεν θα χάσουν! Τη διασκέδασή μας, την υπογράφουν οι ΧΙΩΤΕΣ καλλιτέχνες: Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ (βιολί-φωνή), η ΑΜΑΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ, ο Δημήτρης Ράπτης (μπουζούκι λαούτο) και ο Κώστας Θηβαίος (πλήκτρα)! Σας περιμένουμε όλους! Δηλώστε έγκαιρα προσκλήσεις στην πρόεδρο (Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου τηλ: 6972976306) και στα Μέλη του ΔΣ! Τιμή πρόσκλησης: 25 ευρώ!

Για το ΔΣ η πρόεδρος

Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 17/05/2018 - 06:30
Η γιορτή του Αγίου Ισιδώρου στην Αθήνα

Την καθιερωμένη γιορτή  του πρωτομάρτυρος και προστάτη της Χίου,Αγίου Ισιδώρου,πραγματοποίησε και φέτος,όπως κάθε χρόνο,ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,»ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»!!

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε όπως κάθε χρόνο, στο ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ», στον εορτασμό που ενώνει το Χιώτικο στοιχείο της Αττικής, σε ένα όμορφο αντάμωμα φίλων και γνωστών και κυρίως συμπατριωτών, το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαϊου, παραμονή της εορτής του Αγίου! Τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία,και όλο το εκκλησίασμα ακολούθησε την περιφορά της εικόνας και μοιράστηκαν άρτοι,γλυκά και αναψυκτικά! Για τη ζωή και το μαρτύριο του πρωτομάρτυρα και προστάτη της Μυροβόλου Χίου, μίλησε ο Πυργούσης πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου κος Ισίδωρος Πρώιος. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου,ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ τους Ισίδωρους που συνείσφεραν για την γιορτή ,ευχήθηκε στους εορτάζοντες χρόνια πολλά και σε όλους τους προσκυνητές το μαρτύριο του Αγίου να φωτίζει  και να καθοδηγεί τα βήματα τους για κάθε καλό στη ζωή τους και να τους χαρίζει υγεία.Την εορτή τίμησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι,ο Πρόεδρος της Χιακής ομοσπονδίας,προέδροι Χιώτικων και τοπικών Συλλόγων,εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος και  το ΔΣ του Νοσοκομείου,ο Γεν Διευθυντής…και εκατοντάδες Φίλοι και Μέλη Του Συλλόγου!!! Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστούν όλους!!!

Η γιορτή του Αγίου Ισιδώρου στην Αθήνα