Χίος, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή με Καραολάνη και Αυγουστάκη γλεντούν οι Πυργούσοι Αττικής

Τρί, 30/01/2018 - 15:21

Ελάτε να μας έβρετε

Τέσσερις του Φλεβάρη!

Θα είναι σαν της Παναγιάς,

Χορός μες το Λιβάδι!

Μ’ αυτό το τετράστιχο καλεί ο Σύλλογος Πυργούσσων Αττικής στην ετήσια χοροεσπερίδα του που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η πρόσκλησή του:

“Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, όπως εμείς ξέρουμε… στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων, Terra Verde-7ης, Μαρτίου 49, Νίκαια, με πλούσιο μενού, κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά

Όλοι όσοι αγαπούν τα Νησιώτικα, Λαϊκά, Πυργούσικα και Χιώτικα ακούσματα (και τον Σύλλογο φυσικά) πρέπει να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεν θα χάσουν! Τη διασκέδασή μας, την υπογράφουν οι ΧΙΩΤΕΣ καλλιτέχνες: Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ (βιολί-φωνή), η ΑΜΑΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ, ο Δημήτρης Ράπτης (μπουζούκι λαούτο) και ο Κώστας Θηβαίος (πλήκτρα)! Σας περιμένουμε όλους! Δηλώστε έγκαιρα προσκλήσεις στην πρόεδρο (Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου τηλ: 6972976306) και στα Μέλη του ΔΣ! Τιμή πρόσκλησης: 25 ευρώ!

Για το ΔΣ η πρόεδρος

Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου»

Σχετικά Άρθρα

ΔΩΡΕΑ 880.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΧΙΟΥ
Πέμ, 22/02/2018 - 16:27

Υγειονομικό υλικό αξίας 880.000 ευρώ, φορτωμένο σε ένα κοντέινερ, έστειλαν οι Ομογενείς Χιώτες των ΗΠΑ, στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο, στο γηροκομείο Χίου και το γηροκομείο Καρδαμύλων.

Το κοντέινερ έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Χίου, όπου η διοικητής Λένα Κανταράκη, ευχαρίστησε τους ομογενείς για την δωρεά τους.

«Είναι μεγάλη βοήθεια για μας η κίνηση αυτή», ανέφερε η κ.Κανταράκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του διοικητικού διευθυντή Στ. Αβδελιώδη, που αναφέρθηκε στην χρησιμότητα της προηγουμένης δωρεάς των ομογενών προς το Νοσοκομείο.

«Η σκέψη των ομογενών είναι συνεχώς προς την πατρίδα, κυρίως την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Παν. Μπουρνιάς, συμπληρώνοντας ότι  ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε το νησί μας.

Οι  άλλοι  αποδέκτες της δωρεάς δηλαδή το Γηροκομείο Χίου και το γηροκομείο  Καρδαμύλων  πέρα από τις ευχαριστίες υποσχέθηκαν και την συνετή διαχείριση όλου αυτού του υλικού, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες.

Να σημειώσουμε ότι καθοριστική  υπήρξε και η συμβολή του οργανισμού IOCC ο οποίος ανέλαβε τη μεταφορά του φορτίου από τις ΗΠΑ στη Χίο.

 

 

megali_voitheia_i_dorea_ton_omogenon