Χίος, Δευτέρα 25 Ιουνίου

270.000 ευρώ, έφερε στα σχολεία ο ...Φιλόδημος

Πέμ, 01/03/2018 - 15:41

 «Έλυσε» τα χέρια του δήμου Χίου ο …Φιλόδημος που  έφερε 270.000 ευρώ  στα ταμεία των σχολικών επιτροπών, προκειμένου να καλυφτούν σημαντικές ανάγκες.

«Φιλόδημος ονομάζεται ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης που άνοιξε και έφερε στην Χίο 270.000 ευρώ, τα οποία μαζί με την ΣΑΤΑ δίνουν σχεδόν μισό εκατομμύριο στα σχολεία της Χίου», ανέφερε ο πρόεδρος σχολικών επιτροπών  Αλέκος Αντωνίου.

«Έχουμε ξεκινήσει ήδη την καταγραφή των προβλημάτων σε κάθε σχολικό συγκρότημα, σε συνεργασία με  την τεχνική Υπηρεσία του δήμου έτσι ώστε να  καλύψουμε σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν στα σχολεία μας», τόνισε ο κ. Αντωνίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 23/06/2018 - 09:12

Με μια όμορφη γιορτή, οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Καλαμωτής, αποχαιρέτησαν την μαθητική ζωή και άνοιξαν τα φτερά τους.

Ευχαριστώντας καθηγητές και γονείς που στήριξαν την πορεία τους, αγόρια και κορίτσια χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα σε όλους όσους βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου τους και άνοιξαν την πόρτα που θα τους οδηγήσει στο μέλλον με εφόδια όλα όσα έμαθαν στα μαθητικά τους χρόνια.