Χίος, Κυριακή 25 Μαρτίου

270.000 ευρώ, έφερε στα σχολεία ο ...Φιλόδημος

Πέμ, 01/03/2018 - 15:41

 «Έλυσε» τα χέρια του δήμου Χίου ο …Φιλόδημος που  έφερε 270.000 ευρώ  στα ταμεία των σχολικών επιτροπών, προκειμένου να καλυφτούν σημαντικές ανάγκες.

«Φιλόδημος ονομάζεται ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης που άνοιξε και έφερε στην Χίο 270.000 ευρώ, τα οποία μαζί με την ΣΑΤΑ δίνουν σχεδόν μισό εκατομμύριο στα σχολεία της Χίου», ανέφερε ο πρόεδρος σχολικών επιτροπών  Αλέκος Αντωνίου.

«Έχουμε ξεκινήσει ήδη την καταγραφή των προβλημάτων σε κάθε σχολικό συγκρότημα, σε συνεργασία με  την τεχνική Υπηρεσία του δήμου έτσι ώστε να  καλύψουμε σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν στα σχολεία μας», τόνισε ο κ. Αντωνίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 16:42

Την εθνική μας παλιγγενεσία τίμησαν τα σχολεία προπαραμονή της 25ης Μαρτίου, με διαφορές εκδηλώσεις που «μεταφέρουν» στα παιδιά τα μηνύματα της Ελληνικής Επανάστασης.

Κάθε σχολειό αντιμετώπισε με το δικό του τρόπο τον εορτασμό της επανάστασης του 1821 με γονείς και μαθητές να γεμίζουν σχολικές αίθουσες και προαύλια αποδίδοντας φόρο τιμής στους προγόνους μας.

Μέτα τον εορτασμό στις σχολικές αίθουσες, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μητροπολίτη Πλάτωνα, έξω από το Δημαρχείο Χίου, όπου και κατέθεσαν στεφάνια, και «έκλεισαν» την εκδήλωση με τον εθνικό ύμνο.

sholikes_ekdiloseis_gia_tin_25i_martioy