Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

81 διαγωνιζόμενοι στην Μαθηματική Εταιρεία

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 12/11/2017 - 12:30

Προσηλωμένοι απόλυτα μπροστά στα γραπτά τους βρέθηκαν το πρωϊ της Κυριακής 80 μαθητές στη Χίο, σε αίθουσες του 1ου Γυμνασίου και ένας στις Οινούσσες, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό της Ελληνικής μαθηματικής Εταιρείας, παράρτημα Χίου για τον μαθηματικό διαγωνισμό "Θαλής" μεταξύ μαθητών Β' Γυμνασίου και Γ' Λυκείου.

Αλλος ένας διαγωνισμός, σύμφωνα με το Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος Παντελή Σαλιάρη θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2018 με το όνομα "Ευκλείδης" και ένας τρίτος στις 3 Μαρτίου 2018 με το όνομα "Αρχιμήδης".

Στις 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί και τοπικός διαγωνισμός για μαθητές Α' τάξης Γυμνασίου με την επωνυμία "Ιπποκράτης ο Χίος".

Οπως επεσήμανε ο Παντελής Σαλιάρης, η συμμετοχή των παιδιών και η προσήλωση τους δείχνει πως πραγματικά πρέπει να είναι η εκπαίδευση, πηγαία, πηγή γνώσης, διάκρισης, αριστείας και προσπάθεια για το ευ αγωνίζεσθε.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/02/2018 - 15:41

Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις για τις προσκλήσεις υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για τις δομές γενικής και ειδικής αγωγής, όπως ενημερώνει η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου, προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες αναπληρωτών της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν τις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://opsyd.sch.gr

https://www.minedu.gov.gr

https://dide.chi.sch.gr