Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Αγιασμός με… Μέσι, Ρονάλντο και Χριστόφορο Μερούση

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 11/09/2017 - 15:49

Αν δεν κατάλαβαν τις ευχές του Αγιασμού, κατάλαβαν τα υπόλοιπα, που τους είπε μετά απ’ αυτόν, ο ιερέας Χριστοφόρος Γουρλής, εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Ευαγγελίστριας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός, άφησε το μικρόφωνο και πλησίασε τα παιδιά.

“Τον Μέσι τον ξέρετε;”, τους ρώτησε, “τον Ρονάλντο; Τον δικό μας, τον Χριστόφορο Μερούση;”

Ναι, απάντησαν με μια φωνή οι μικροί μαθητές.

“Ε, τίποτα δεν θα κατάφερναν χωρίς να ιδρώσουν και συνεχίζουν να ιδρώνουν. Έτσι να κάνετε και εσείς, γιατί αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό”.

Ο αγιασμός στο 2ο Δημοτικό, στον οποίο τους χαιρετισμούς του Δημάρχου μετέφερε ο Δημ. Σύμβουλος Κώστας Καρατζάς, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, αφού η νέα Διευθύντρια, Λίνα Τέττερη, αποχαιρέτησε την παρούσα παλιά και για χρόνια Διευθύντρια του Σχολείου, Μαργαρίτα Μαρτάκη, η οποία συνεχίζει όμως στην εκπαίδευση, σαν δασκάλα Ειδικής Αγωγής.

 

π. Χριστοφόρος Γουρλής στο 2ο Δημοτικό - Σχολείο Αγιασμός με… Μέσι, Ρονάλντο και Χριστόφορο Μερούση

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/01/2018 - 17:48
Νότης Μηταράκης

Αναφορά Ν. Μηταράκη προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων.

 

Προς: Τον Υπουργό Παιδείας

Θέμα: «Λειτουργία Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καραδαμύλων».

Κ. Υπουργέ

Σας προωθώ απόσπασμα του 7/2017 Πρακτικού της τακτικής δημόσιας συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου. Στο έγγραφο αποτυπώνεται η ανησυχία της τοπικής κοινότητας, των γονέων, μαθητών και καθηγητών από την προοπτική να σταματήσει τη λειτουργία του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων από το σχολικό έτος 2018-2019.

Η κατάργησή του θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες στους μαθητές και τις οικογένειές τους: οικονομική επιβάρυνση είτε ανάγκη να εγκαταλείψουν την περιοχή για να μετακομίσουν στην πόλη της Χίου.

Με δεδομένο ότι τα Καρδάμυλα είναι μια απομακρυσμένη, ορεινή περιοχή και είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνει ο πληθυσμός εκεί, παρακαλώ να εξετάσετε τα αιτήματα των κατοίκων και να τοποθετηθείτε σχετικά.

Με εκτίμηση,

Νότης Μηταράκης