Χίος, Τετάρτη 21 Μαρτίου

Από μικροί στη... διαδήλωση

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 31/01/2018 - 14:29
Μαθητές 11ου Δημοτικού Σχολείου

Αν δεν έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους για το όνομα της Μακεδονίας, κάτι που δεν έκανε ούτε στα μνημόνια, ούτε στην δήμευση του σπιτιού του με τον ΕΝΦΙΑ, ούτε τώρα στις κατασχέσεις των σπιτιών, πιστεύετε ότι θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα δούμε; 

Ε, οι πιτσιρικάδες, που "πιάνουν πουλιά στον αέρα" το έπιασαν το μήνυμα. Ετσι σήμερα οι μικροί μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου, που περιδιάβαιναν την Απλωταριά, για να πάνε μια εκπαιδευτική επίσκεψη, ήθελαν πιό... προωθημένα πράγματα. Ετσι βαδίζοντας στην γραμμή φώναζαν όλοι μαζί εν χορώ, δίκην συνθήματος: "O λαός απαιτεί να μας πάτε εκδρομή".

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 16:28

Ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στην cineμάθεια και για τον λόγο αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει  τα …γυρίσματα.

Ο λόγος για μαθητές του Β Γυμνασίου  Χίου που τους πετύχαμε στην βιβλιοθήκη «Κοραή» να παίρνουν συνέντευξη  από τον Κώστα Φασουλάκη  και να μελετούν ιστορικά στοιχεία της Χίου μέσα από τον ανεξάντλητο πλούτο της βιβλιοθήκης.

«Μαθαίνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα για την ιστορία του νησιού μας, μέσα από φωτογραφίες , αφηγήσεις και όλο το υλικό που υπάρχει στην βιβλιοθήκη», ανέφεραν στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, οι μαθητές.

ntokimanter_me_thema_tin_istoria_tis_hioy_apo_2o_gymnasio