Χίος, Δευτέρα 25 Ιουνίου

Από μικροί στη... διαδήλωση

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 31/01/2018 - 14:29
Μαθητές 11ου Δημοτικού Σχολείου

Αν δεν έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους για το όνομα της Μακεδονίας, κάτι που δεν έκανε ούτε στα μνημόνια, ούτε στην δήμευση του σπιτιού του με τον ΕΝΦΙΑ, ούτε τώρα στις κατασχέσεις των σπιτιών, πιστεύετε ότι θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα δούμε; 

Ε, οι πιτσιρικάδες, που "πιάνουν πουλιά στον αέρα" το έπιασαν το μήνυμα. Ετσι σήμερα οι μικροί μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου, που περιδιάβαιναν την Απλωταριά, για να πάνε μια εκπαιδευτική επίσκεψη, ήθελαν πιό... προωθημένα πράγματα. Ετσι βαδίζοντας στην γραμμή φώναζαν όλοι μαζί εν χορώ, δίκην συνθήματος: "O λαός απαιτεί να μας πάτε εκδρομή".

o_laos_apaitei_na_mas_pate_ekdromi

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 23/06/2018 - 09:12

Με μια όμορφη γιορτή, οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Καλαμωτής, αποχαιρέτησαν την μαθητική ζωή και άνοιξαν τα φτερά τους.

Ευχαριστώντας καθηγητές και γονείς που στήριξαν την πορεία τους, αγόρια και κορίτσια χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα σε όλους όσους βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου τους και άνοιξαν την πόρτα που θα τους οδηγήσει στο μέλλον με εφόδια όλα όσα έμαθαν στα μαθητικά τους χρόνια.